Most éppen itt vagy:
»
Adatvédelem

Adatvédelem

A személyiségi jog és az adatok biztonsága

A Babaindex tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. A www.babaindex.hu megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Célja leggyakrabban a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A Babaindex birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja (például nyereményjáték), más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja. A Felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (pl.: nyereményjátékok stb.).

Weblapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, amik a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak (a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási ország, internet szolgáltató, milyen webhelyről érkezik, és melyik webhely irányába hagyja el honlapunkat). Kizárólag statisztikai célra használjuk fel ezeket a személyesnek tekinthető (de nem személyi-) adatokat, és tároljuk azokat. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

Regisztráció

A Babaindex oldalon található szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatóknak férhető hozzá. A regisztráció díjmentes. Regisztrált olvasónk tudomásul veszi, hogy a jelen dokumentumban szereplő bármilyen szabály megszegése esetén a Babaindex tulajdonosa a regisztrált olvasó hozzáférési jogát korlátozhatja illetve megszüntetheti.

Információink

Az Index Kommunikációs Kft. felelősségének kizárása

A www.babaindex.hu -n található információk felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Az Index Kommunikációs Kft. nem felel a hozzáférhető tartalom (ideértve a működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért, mert a Babaindex tartalma kizárólag tájékoztató jellegű.

Munkánkat orvos segíti, akinek e-mail-en keresztül Ön is felteheti kérdéseit, melyekre a választ oldalunk “orvos válaszol” rovatában jelenik meg. Postafiókjába küldjük rendszeresen megjelenő hírlevelünket is, amennyiben ezen szolgáltatásunk igénybevételére regisztrálta magát. A felsorolt ismertetők, cikkek, válaszok olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást. Csak informális célokat szolgál, és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt a Weboldal használatán túl – konzultáljon szakértővel, az oldalainkon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére és kockázatára történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy információink felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.babaindex.hu honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk.

Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak. Amennyiben az Index Kommunikációs Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a www.babaindex.hu-ról. Ezen felül az Index Kommunikációs Kft. az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, és az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Köszönettel fogadjuk, ha olvasóink észrevételekkel vagy javaslatokkal élnek oldalainkkal, azok tartalmával, szakmai vagy tudományos helyességével kapcsolatban. Kérjük, hogy bármilyen észrevételük van, küldjék el az info@babaindex.hu címre. Az esetleges panaszoknak a szerkesztőség igyekszik minden esetben utána járni, és megpróbálja azokat orvosolni.

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés