Most éppen itt vagy:
»
»
»
Esztétikai beavatkozások szülés után

Esztétikai beavatkozások szülés után

Terhesség és szoptatás után orvosi szemmel

A terhesség alatt a női szervezet olyan mértékű átalakulásokon megy keresztül amelyek sok esetben nem visszafordíthatóak, szakértőnk Dr. Tóth András plasztikai sebész a eredeti állapot visszanyerését segítő kis műtéti eljárásokról ír.

A terhesség második trimesztere alatt a tejmirigyek méretének és számának növekedése miatt az emlők megnövekednek, az emlők bőrén striák is kialakulhatnak, a felületi vénák láthatóvá válnak és a mellbimbó és a bimbóudvar sötétebb és nagyobbá válhat. Megváltoznak az emlőt alkotó szövetek / mirigyállomány, zsírszövet, kötőszövet/ aránya. A szoptatás utána az emlő mirigyállománya csökken, helyét részben zsírszövet és kötőszövet veszi át és akár jelentős mértékben is megkisebbedik. A lecsökkent emlőállomány,a megnyúlt bőr és kötőszövetek miatt az emlők gyakran megereszkedhetnek és a bimbók helyzete és mérete is megváltozhat.
Az eredeti állapot visszaállításában ilyenkor segítségünkre lehet a mellplasztika vagy a mellnagyobbítás.

A felvett táplálék fokozott raktározása

A terhesség korai szakaszától kezdve a női szervezet fokozott mértékben halmoz fel fehérjéket, zsírokat és ásványi anyagokat. A megnövekedett zsírpárnák ideális körülmények között a terhesség előttire csökkennek, de sajnos a terhesség és a szoptatás nem múlik el nyomtalanul. A has, derék fenék és combtájakon zsírpárnák megvastagodnak, ennek a mértéke néha zavaró esztétikai problémákat tudnak okozni.

A kisebb területű és tömegű zsírpárnákat elsősorban kontúrvonalak fiatalítása céljából a mezoterápiás zsírbontáshoz fordulhatunk.
A nagyobb méretű tartós eredményeket a zsírleszívás biztosít, de az idővel a hölgyek bőrének rugalmassága csökken ami ennek a beavatkozás eredményeit csökkentheti.

A jelentős mértékben kitágult bőr az un. kötényhas okozója, ez már csak zsírleszívással nem korrigálható ilyenkor hasplasztikát szükséges végezni, ennek során eltávolításra kerül a felesleges bőr-zsír és a hasfalat is rekonstruáljuk

Nagyon fontos, hogy az esztétikai panaszokkal plasztikai sebészhez forduló meg tudja fogalmazni panaszait és kellő idejű konzultációk során jusson el a megfelelő kezelés kiválasztásához. Megválaszolatlan kérdések és részinformácók esetén még kifogástalan sebészeti műtét esetén sem biztos megelégedettség érzése.

Dr. Tóth András plasztikai sebész
R-Contur Plasztikai Sebészet
www.rcontur-plasztikaisebeszet.hu

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés