Most éppen itt vagy:
»
»
»
Szülés után: újra karcsún!

Szülés után: újra karcsún!

A terhesség sok esetben egyet jelent a hízással. Vannak persze genetikai csodák, akik még a második-harmadik gyermekük születése után is képesek megőrizni lányos alakjukat, lapos hasukat, feszes combjukat, de legtöbbünknek ez nem sikerül ilyen könnyen.

A várandós időszakban, 9 hosszú hónapon át általában mindannyian úgy érezzük, hogy elengedhetjük magunkat, végre azt ehetünk, amit csak kívánunk, és annyit, amennyit csak szeretnénk, így persze a felesleges kilók is óhatatlanul felszöknek. Az első hónapokban természetes, hogy minden figyelmünket leköti a kisbabánk, és nem nagyon foglalkozunk a külsőnkkel. De legkésőbb a szoptatási időszak vége felé, amikor 10-12 hónapos lesz a baba, eszünkbe jut, hogy ideje újra formába hozni magunkat.

Sikertelen fogyási kísérletek

Amikor kritikusan felmérjük a helyzetet, elkeserítő dolgokat tapasztalhatunk: combunk és fenekünk csupa narancsbőr, a derekunk jócskán megvastagodott, hasunk tésztaszerű, melleink megereszkedtek, felkarunk pedig lötyög. Hol van az a lány, aki képes volt egy egész éjszakát végigtáncolni, és belefért a legszűkebb farmerbe is? Vissza lehet még hozni?

Ezután vad fogyókúrákba kezdünk: kalóriákat számolunk, léböjt-kúrával éheztetjük magunkat, káposztalevest főzünk, vagy éppen beleugrunk egy 90 napos diétába. Az eredmény általában az, hogy fogyunk két-három kg-ot, majd gyors ütemben visszahízunk ötöt. A sikertelen fogyókúra után általában a torna DVD-k, fogyasztószerek, fitnessbérletek felhalmozása jön, melyek aztán többnyire kihasználatlanul hevernek egy poros fiókban. Az ok? Időhiány, motivációhiány, a kitartás hiánya.

Tartós eredmény, fájdalommentesen jo-jo effektus nélkül az ultrahangos zsírbontás.

Ha biztos eredményt szeretnénk, anélkül, hogy esztelen költekezésbe kezdenénk vagy túlzottan meg kéne erőltetni magunkat, az ultrahangos zsírbontás a megoldás! Ez lehet az egyik titkos fegyverünk, ami segíthet visszaszerezni korábbi alakunkat, és képes leradírozni rólunk nyomtalanul a narancsbőrt. Ahogy befejeztük a szoptatást, nekiláthatunk!

• Tartós eredményt biztosít, mert az ultrahangos zsírbontás a kezelt területen képes végleg csökkenteni a zsírsejtek számát (nemcsak a térfogatát mint minden fogyókúra), így nincs jojó effektus. Ha diétával vagy sportolással fogyunk, ugyan a zsírsejtjeink térfogata átmenetileg csökken, de ahogy kicsit ellustulunk, rögtön visszahízunk.
• Az ultrahangos zsírbontás célzottan tünteti el a zsírpárnákat a kritikus területről. Ultrahangos zsírbontással orvosolható a lötyögő belső comb, kiálló külső comb, vaskos derék, nagy has, narancsbőrös fenék, megvastagodott csípő, úszógumi, rugalmatlan felkar problémája is.
• Bár a felesleges, lógó bőr nem tűnik majd el varázsütésre a hasunkon, a bőrfelszín jóval rugalmasabbá, feszesebbé válik a kezelések során.

Zsírsejtek, sírjatok!
Itt az első otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr kezelő készülék

• Az otthoni zsírbontó géppel rengeteg időt lehet spórolni, hiszen heti 45 percet bele tudunk illeszteni bármilyen szoros napirendbe, akár a kisbabánk délutáni alvásidejét is kihasználhatjuk. Nincs bejelentkezés, utazás, várakozás, mintha szépségszalonba járnánk.
• Csak egyszeri költséget jelent, viszont bármely testrészünket bármeddig kezelhetjük vele. Még praktikusabb és olcsóbb, ha többen veszünk egy gépet, és közösen használjuk, így több felé oszlik el az ára.
• Egyedül, otthonunkban végezhetjük a kezeléseket, nem kell mások előtt levetkőznünk, feszengenünk. Ha akarjuk, örökre titok maradhat, hogy fogytunk le, nem kell megosztanunk senkivel.
Tartós eredmény a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel

A Forever Slim kúra hatékonyságát a következő tippek fokozzák

• Az ultrahangos zsírbontó kúra sikeressége érdekében igyunk napi 3 liter tiszta vizet, együnk sok zöldséget, mozogjunk rendszeresen, és kezelések után pedig alaposan masszírozzuk át magunkat vérkeringés-frissítő géllel. Mi is tegyünk meg mindent a kúra sikeréért!
• Az elegendő alvást (napi 8 óra) nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen kismamaként mind alváshiányosak vagyunk. Mindenképpen feküdjünk le korábban, vagy csatlakozzunk a kicsihez a délutáni alváskor.
• Találjuk meg újra a női énünket, ne csak anyaként gondoljunk magunkra! Örüljünk minden apró sikernek, annak is, ha sikerült lemondanunk egy süteményről, vagy ha vehetünk magunknak egy számmal kisebb, új, szűk ruhát! Minden kisbaba boldogabb, ha édesanyja csinos, jókedvű, magabiztos!

További információ: www.foreverslim.hu

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés