Most éppen itt vagy:
»
»
»
Várandósan is csinosan

Várandósan is csinosan

Anita fehérneműk kismamáknak

Várandós Kismamáknak ajánlott speciális fehérneműk

ANITA terhességi melltartó
a terhesség bekövetkeztének egyik legkorábbi jele a mellek feszülése, érzékenységének fokozódása. A megnövekedett emlőnek tehermentesítésre van szüksége. A terhességi melltartó rugalmasan követi a mell növekedését, a bedolgozott mellemelő alulról megtámasztja, és megfelelően tartja az egyre nehezedő mellet. A varrásnélküli mellkosarak kímélik az érzékeny mellbimbót. Terhességi melltartó viselése még akkor is ajánlott, ha a kismama korábban nem viselt melltartót.

Speciális ANITA tartó támasztó pántok, nadrágok
a haskörfogat növekedésével a test súlypontjának megváltozása következtében, fokozott nyomás hárul a hasfalra és a medencére. Kialakul a jellegzetes „kismamatartás”, amely keresztcsonti-derék és gerincpanaszokhoz vezethet. A megváltozott statikai állapotokhoz való alkalmazkodáshoz, a jó közérzethez hatékony segítséget nyújtanak a speciális kialakítású tartópántok és nadrágok. A has alatt és a derékon körbefutó gumiszalag tehermentesíti a gerincet, megtámasztja a hasat. Hatékonyságukat klinikai vizsgálatok igazolják.

ANITA Kismama bugyik speciális szabásuknál fogva rendkívül kényelmesek és nem pörögnek le a domborodó hasról.

Szülés után ajánlott speciális kismama fehérneműk

ANITA szoptatós melltartók a szoptatás fontos eszközei.
A szoptatós melltartók mellkosarai egy praktikus kapocs segítségével egyenként gyorsan és könnyen nyithatók anélkül, hogy a vállpántok hátracsúsznának. Ez nem csak kényelmi, de higiéniai szempontból is igen fontos. Fontos tanács kismamák számára, hogy szoptatós melltartót funkciójánál fogva, csak a szülés várható ideje előtt két-három héttel érdemes csak megvásárolni.

Terhestorna és az úszás

Az úszás ideális sport minden kismama számára. A víz felhajtó erejének köszönhetően a vízben könnyebb a mozgás, a mozdulatok kevésbé fárasztóak, az izületek, a gerincoszlop és az izomzat tehermentesül. Az úszás serkenti a véráramlást, stabilizálja a vérkeringést, a légzés mélyebbé válik.

Az AnitaMaternity® tervezői – több mint 40 év tapasztalatával – a legkorszerűbb anyagokat a divatos színekkel, rafinált és funkcionális szabásvonalakkal valamint sok-sok ötletes részlettel ötvözik. Ennek köszönhetően az AnitaMaternity® egy –és kétrészes kismama fürdőruhák a terhesség teljes időszaka alatt viselhetők, megfelelő tartást és tökéletes mozgásszabadságot biztosítva. Mindezeken túlmenően elmaradhatatlan szempont, hogy rendkívül csinosak.

Szülés után az ANITA fűzőnadrág segíti a has szülés utáni regenerálódását. Különleges szabásvonala tökéletes alakformálást biztosít a has, csípő-, és fartájékon, ezért a kismamák később is szívesen viselik.

Ne feledje : AMI JÓ A MAMÁNAK AZ JÓ A BABÁNAK!

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés