Most éppen itt vagy:
»
Bababarát kereső
ssssss

Panda Bölcsőde

Cím: 1124 Budapest, Fodor utca 42.
Telefon: (06-1) 375-36-98
E-mail: pandabolcsode1999@gmail.com
Honlap: www.pandabolcsode.hu
Leírás: Kiscsoportos, képességfejlesztő bölcsőde a 12. kerületben.
Szolgáltatások: kiscsoportos foglalkozások, differenciált képességfejlesztés, megoldott speciális étkeztetés, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, rendszeres gyermekorvosi és védőnői felügyelet, születésnapok megszervezése

Happy Kids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde

HKLogo + Budapest - squared

Cím: 1124 Budapest, Fodor utca 36.
Telefon: 06-1-356-2440
E-mail: info@happykids.hu
Honlap: www.happykids.hu
Leírás: Nemzetközi kultúrkörnyezetben, kis csoportokban, szakpedagógusok által végzett, egyéni fejlesztésen alapuló foglalkozásokat kínálunk akkreditált bölcsődei és óvodai rendszerben.
Továbbá sokoldalú ismeretterjesztést, ezen belül a tanterv részeként úszás-, sí- és sakkoktatást, pónilovaglást, tornatermi és zenei foglalkozásokat, stb.
De mindenekfelett szerető, biztonságos, családias közeget, egészséges életmódra és pozitív szemléletre nevelést – mindezt angol nyelvi közegben!
Szolgáltatások: – angol nyelvű oktatás
– kis létszámú csoportok
– hatalmas, zöld játszótér
– változatos foglalkozások: úszás, síelés, sakk oktatás Polgár Judit programjával, önvédelem, balett, pop tánc, művész klub, dzsúdó, zongora, foci
– születésnapok szervezése

 

Babusgató Családi Napközi-Sashegy bölcsi

Cím: 1124 Budapest, Meredek utca 21.
Telefon: 06-30-640-41-05
E-mail: babusgato@kibernet.hu
Honlap: www.babusgatobolcsi.hu
Leírás: A Babusgató Családi Napközi Hálózat Budapesten két helyszínen várja a kicsiket, 5 hónapostól 5 éves korig. Nyitva tartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki kényelmesen be tudja hozni-vinni gyermekét munkából jövet vagy menet. Vidám,családias légkört biztosítunk, gyermeked fejlődését szakképzett gondozók segítik, nálunk fontosak az egyedi igények is, így nyugodt szívvel tudsz vissza menni dolgozni.
Szolgáltatások: Minden nap: családias kisgyermekellátás, egészséges étkezés, éneklés, mondókázás, mozgás jó levegőn. Beszoktatási program, közös baba-mama délelőttök, hangszeres zenefoglalkozás, gyerekzsúrok szervezése, babamasszázs, babysitter otthonra.

Studium Nyelviskola és Magánóvoda

Cím: 2220 Vecsés, Fő u. 226
Telefon: +3629 352-967, +36 20 5-852-852
E-mail: studiumnyelviskola@gmail.com
Honlap: www.studium-oktatas.com
Leírás: Manócska és barátai óvodája:
Ha olyan óvodát keresel gyermekednek, ahol folyamatosan angol anyanyelvi környezetben lehet, emellett az előírt magyar nyelvű foglalkozásokat is megkapja, látogass el hozzánk! A foglalkozások óvodás rendszerben 3-6 éves korig, egész napos ellátással zajlanak,ezen kívül:úszásoktatás, zeneovi és tánc programokkal várjuk a kicsiket. Nyelviskolánkkal szorosan együttműködő óvodánkban a gyermeked az első, profi és elhivatott pedagógusok, szeretettel nevelnek. Fontosnak tartjuk, hogy a tanulás mellett játékra is maradjon idő. Tágas, biztonságos játszókertünkben kedvükre hancúrozhatnak a kicsik. Óvodánk könnyen megközelíthető. Az érdeklődő szülőket és leendő ovisainkat szeretettel várjuk NYÍLT NAPJAINKRA Bejelentkezés és további információ: +36 20 9 157-158 (Boda Györgyi)Nyelviskola:
Iskolánk már 15 éve szervez sikerrel céges és lakossági nyelvtanfolyamokat. Saját, jól megközelíthető ingatlanunkkal, készséges, a hét 6 napján elérhető ügyfélszolgálattal és jól képzett tanári karral állunk diákjaink rendelkezésére. Akkreditált intézmény vagyunk, akkreditált nyelvi programokkal. Kövess minket a facebookon is>>

Elérhetsz minket:
-személyesen: ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 10-18 óráig, szombaton 9-12-ig áll rendelkezésedre a Vecsés, Fő út 226. szám alatt (a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont közelében)
-telefonon: ügyfélszolgálati időben: 06-29-352-967, 06-20/5-852-852, vagy a 06-20/9-157-158-as telefonszámon
-e-mailben: studiumnyelviskola@gmail.com címen

Szolgáltatások: Magánóvoda, nyelviskola

Csillebérci Cseperedő Óvoda és Játszóház

Cím: 1121 Budapest XII., Konkoly-Thege Miklós út 21.
Telefon: 30/856-8658
E-mail: erika@cseperedoovoda.hu
Honlap: cseperedoovoda.hu
Leírás: A természetben, de a városhoz közel várjuk egészségtudatos neveléssel a cseperedőket már 2 éves kortól.
Szolgáltatások: Jóga, madárovi, angol, mozgásfejlesztő reflextorna, iskola előkészítő, pszichodráma, zene-tánc, bicikli, judo, kézművesség, esti-hétvégi gyermekfelügyelet.

Illanó Pillanat – Kismama, családi és babafotózás

Telefon: 06 30/388-4859
E-mail: illanopillanat@gmail.com
Honlap: www.illanopillanat.hu
Leírás: Sztrelkó Mónika vagyok. 20 éven keresztül dolgoztam tervező grafikusként, de kicsi korom óta fotográfusnak készültem. Mindig összeszedtem a családi fotókat. Nagymamám családi meséi mellett, hangulatok maradtak meg, melyeket mind a mai napig őrzök. Nagyon szeretem a fekete-fehér képek világát. A jelenből a gombnyomás pillanatában  lesz múlt, a képen annak a lenyomatát őrizzük  –  ami volt….- A fényképezőgép képeket örökít meg, de valójában a puszta képnél jóval többet rögzít. Titkos vágyainkat, érzéseinket. A fénykép egy folyamat kimerevített pillanata, s ha elillant azonnal megy tovább az élet. Különös dolog , mely mindig jelen időben van, mindenkit egyetlen pillanatban ábrázol, és az a pillanat soha többé nem jön el. Az utókor számára készítjük, és miközben villan a zár, önmagunk jövőbeni változatára gondolunk, amint visszatekint erre az eseményre. Mindegyik fénykép egy történet. Remélem munkámmal és képeimmel segítek másoknak a családi pillanatok emlékeit megőrizni, ajándékozni.
Termékek: Kismama, családi és babafotózás

Szalóki Üdülőház

A Szalóki Üdülőház egy kellemes kisközségben, a fürdőjéről híres Egerszalókon található. A település festői környezetben, a Mátra és a Bükk között fekszik. I. osztályú Üdülőházunkban 12 apartmannal, család- és állatbarát szolgáltatásokkal valamint apró meglepetésekkel várjuk egerszalóki szálláshelyet kereső kedves Vendégeinket.

12 apartmanunk mindegyike franciaágyas, közülük 6 pótágyazható. Minden üdülőegységhez saját fürdőszoba és a szobával egy légtérben található teakonyha tartozik. Az emeleten található 5 apartman a recepcióról közelíthető meg, a földszinten található 7 külön bejáratú apartman. Ez utóbbiak közül egyet úgy alakítottunk ki, hogy mozgáskorlátozott vendégeink számára akadálymentes legyen és ügyeltünk arra, hogy bejárata gond nélkül megközelíthető legyen a külön kijelölt parkolóhelyről.

Üdülőházunk családbarát szálláshelyként üzemel. Kérésre babaágyat, fürdetőkádat, etetőszéket, cumisüveg melegítőt, fellépőt és wc szűkítőt tudunk biztosítani a legkisebbeknek. Különböző játékokkal és rajzeszközökkel is gondoskodunk az élményekkel teli időtöltésről, így otthonról elég csak a kedvenc alvós macit hozni két egész bőröndnyi játék helyett. Mindezek a szolgáltatások természetesen díjmentesek.

 

Cím: 3394 Egerszalók, Fenyves u.1.
Telefon: +36-20/618-8520
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu
Weboldal: www.szalokiudulohaz.hu
Akció: Tekintse meg akciós csomagajánlatainkat >>

Katica Tanya

A Katica Tanya Élményközpont több tucat kül- és beltéri játszó alkalmatosságot, állatsimogatót, mintegy 200 háziállatot és több, hazánkban egyedülálló attrakciót foglal magába. Ezek közül a legkedveltebbek: Közép-Európa legnagyobb fűthető, száraz beltéri fedett csúszdaparkja szabadeséses és családi csúszdákkal, az ugyanitt található játszóbirodalom elkülönült totyogó, gyermek, valamint felnőtt játszórészleggel, Európa egyik legnagyobb – több mint 500 m2-es falabirintusa, a Dunántúl leghosszabb drótkötél lecsúszója, valamint a felnőtt és gyermek pedálos gokart pályák.

Élményközpontunk meglátogatása számos olyan élménnyel tehet gazdagabbá, amelyet együttesen máshol nehéz lenne megszerezni, megtapasztalni. Több generációnak élményekben gazdag, aktív kikapcsolódást nyújtunk kortól függetlenül mintegy 10 hektáros területen. Az élményközpontban mindenki játszva tanul! 2014-ben elnyertük az „Év Ökoturisztikai Látogatóközpontja” pályázat különdíját, mint a „Leginnovatívabb Látogatóközpont”

Az Élményközpont fő elemei: (1) Élmények Völgye és (2) Tópart

Az Élmények Völgyében elérhető programelemek:

 • 40 féle őshonos és származtatott háziállat emberközelben,
 • a paraszti gazdálkodás bemutatása: tehenet fejhetsz, kenyeret süthetsz,
 • óriás csúszdapark és Játszóbirodalom 3 korosztálynak külön játszórészleggel (totyogó, gyermek és felnőtt),
 • több tucatnyi kültéri és beltéri játszóalkalmatosság (ügyességi akadálypálya, hancúrpajta, pedálos gokart pályák, öreg géppark, pingpongasztal, csocsó, biliárd, óriás memóriafal, stb.),
 • 50 féle előre rendelhető program (gazdálkodási, természetismereti, hagyományőrző vagy kézműves),
 • a fenntartható fejlődést és az ökológia lábnyomot bemutató kiállítás,
 • tatárjárás korabeli palánkvár,
 • a kontinentális Európa legnagyobb működő hajítógépe,
 • erdei kötélpályák és óriás lecsúszók,
 • a Katica tanya étterme, házias ételkínálattal

A Tóparton elérhető élmények:

 • Bolyongó – egy 500 m2 területű, fából készült labirintus, amelyben betűket rejtettünk el,
 • 7 különböző méretű trambulin,
 • pontonhíd,
 • kézi kompok,
 • csónakok, vizibiciklik és igazi vízikerékpárok,
 • mezítlábas park, ahol 6 féle anyaggal ismerkedhetsz cipődet és zoknidat hátrahagyva,
 • lufi csúzli,
 • 200 m2-es rendezvénysátor…

és a játékok köre folyamatosan bővül!

 

Cím: 7477, Patca, Hrsz 025
Telefon: 06-30 4116002
E-mail: info@katicatanya.hu
Honlap: www.katicatanya.hu
Szolgáltatások: kalandpark, játszóház, étterem, kézműves foglalkozások, bemutató gazdaság, erdei kötélpálya, tavi attrakciók, beltéri játszó -és csúszdaház, ugráló párna, pedálos gokartok, lovaglás, kiütlek játék, középkori palánkvár, esküvői helyszín

Busy Bee Magyar-Angol Sportóvoda

Cím: 2089 Telki, Kórház fasor 20.
Telefon: 06-30-952-75-53
E-mail: anna@busybee.hu
Honlap: www.busybee.hu
Leírás: Kiscsoportos, anyanyelvű kollégákkal bővített pedagógusi kar, a Jövő Iskolája 2012-es kutatásán első helyezett Intézmény.
Szolgáltatások: Judo, zongora, sakk, úszás, gyerek zumba, néptánc, balett, Ayres-szenzomotoros integrációs terápia

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Szállodánk Nyugat – Magyarország szívében, a Gyógy- és Wellness fürdőjéről híres Sárvár városában  található. A hangulatos kisváros kitűnő célpont gyermekekkel érkező családoknak a kikapcsolódásra, kulturális feltöltődésre vagy aktív szabadidő eltöltésre egyaránt sokszínű kínálatával.

Szállodánk 223 kényelmes, jól felszerelt és praktikusan berendezett, egyedileg szabályozható légkondíconálóval ellátott szobával várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeit.

A családosok kényelmét gyermekbarát szolgáltatások biztosítják: családi és összenyitható szobák, 6 év alatti gyermekek szülőkkel együtt történő elhelyezése esetén a szállás és az ellátás térítésmentes. Etetőszéket, babakádat illetve babaágyat is szívesen biztosítunk kedves vendégeink részére. Továbbá szülői felügyelettel igénybe vehető játszószoba várja a kisgyermekeket szállodánkban.


Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll az európai színvonalú Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdővel
, a vendégek egy fedett légkondicionált folyosón sétálhatnak át a fürdő területére. Ahol több, mint 5000 m2 vízfelület, számos wellness- és gyógyszolgáltatás, szaunavilág biztosítja a szülők kikapcsolódását. A gyerekek felhőtlen szórakozását pedig gyermekmedencék, csúszdák, külön kis baba-világ, gyermekanimációs programok teszik felejthetetlenné, emellett a kicsiket szakképzett pedagógusok is várják a fürdő játszóházában.

Aktuális kedvezményeink júliusban:

Last minute akciók Júliusban

 • 2014. Június 30. és július 07. között: 4 = 3 akció! Töltsön el nálunk 4 éjszakát és fizessen csak 3 éjszakáért!
 • július 06 – án: 30 % kedvezményt biztosítunk napi szobaárainkból!

Nálunk megéri hosszabb időre foglalni!

 • 3, 4 vagy 5 éjszakás foglalás esetén: 15 % kedvezményt biztosítunk napi szobaárainkból!
 • 6 éjszakás foglalás esetén: 6=5 akció! (az utolsó éjszaka ingyenes)
 • 7 éjszakás vagy a feletti foglalás esetén: 25% kedvezményt biztosítunk a napi szobaárainkból!

50 % kedvezmény a családi szoba felárból!

A kedvezmény minimum 4 éjszakás foglalás esetén érvényes családi szobában, 2 gyermekkel (legalább az egyik 6 év feletti). Ebben az esetben 50 % kedvezmény jár a családi szoba felárból minden éjszakára!

Szobafoglalás és további információ: az alábbi emil címen vagy telefonszámon: info.sarvar@rezidorparkinn.com
Tel: 00 36 95 530 100

Oldal: 1 / 1912345...10...Utolsó »

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés