Most éppen itt vagy:
»
»
»
Baranya megyei bölcsődék, óvodák

Smart Kid and Smart Baby Center

Cím: 7623 Pécs, Ungvár utca 37.
Telefon: +36/70-3762451
E-mail: anita@smartkid.hu
Honlap: www.smartkid.hu
Leírás: Pedagógiai tevékenységünk fő alapelve az a gyermekközpontúság, amelyen az empátiát, pozitív késztetést, a bizalmat, az önbizalom növelését, a sikerhez való segítést és a szeretetet értjük. Kiemelt feladatunk a tanulási képességek fejlesztésén túl a környezettudatos magatartás kialakítása, az egészséges életmódra nevelés, a viselkedéskultúra megerősítése, a szabadidő értelmes, hasznos eltöltése. Családi Napközink elsődleges, legfontosabb feladata az angolnyelv elsajátítása, fejlesztése, ennek megfelelő szövegkörnyezet biztosítása.
Szolgáltatások: Helen Doron angolórák, okosbaba program, játékos mozgásfejlesztés, zeneovi, zenebölcsi, játékos hittan, gyermekjóga, úszás, lovaglás, jégkorcsolya, kutyaterápiás foglalkozás

Pécsi Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ

Cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 1.
Telefon: 72/516-312
E-mail: ptktcsana@gmail.com
Honlap: www.pecsikisterseg.hu
Leírás: A Családi Napközi hálózatunk Pécs (3 helyen) és a kistérség (15 helyen) területein működik.
Családi napközijeinket az alábbi e-mail címeken érheti el: tanullakcsn@gmail.com, megovlakcsn@gmail.com, kemenecescsn@gmail.com, nebulokcsn@gmail.com, almafacsn@gmail.com, napraforgocsn@gmail.com, manocskacsn@gmail.com, csiperkecsn@gmail.com, minimanocsn@gmail.com, tundrekertcsn1@gmail.com, tunderkertcsn2@gmail.com, kicsikekcsn@gmail.com, feszekcsn@gmail.com, abaligetcsn@gmail.com, napsugarcsn@gmail.com, szivarvanycsn@gmail.com, mesevarcsn@gmail.com, kuckocsn@gmail.com
Szolgáltatások: Biztosítani tudjuk a kis létszámú (max. 7 fő) csoportokban az egyéni igényeknek megfelelő beszoktatást. Alapszolgáltatásaink közé tartozik a mindennapos készségfejlesztés, és a különféle foglalkozások: mozgásos, zenés, kézműves, játékos környezeti nevelés. Néhány családi napközinkben lehetőség van az idegennyelv elsajátítására is. A családi napköziben időszakos gyermekfelügyeletet is tudunk biztosítani, mely a GYED és GYES mellett is igénybe vehető.

Orgonácska Magánóvoda, Családi napközi és Játszóház

Cím: 7632 Pécs, Orgona u. 1.
Telefon: 06-30-237-84-44
Honlap: www.orgonacska.hu
Leírás: Szeretettel várja a gyermekeket Pécsett az Orgonácska Magánóvoda, Családi Napközi és Játszóház. Családi napközinkben alternatív lehetőséget nyújtunk olyan kisgyermekes családok számára, akik igényes környezetben, sokszínű játéklehetőség, gondozás és foglalkozás mellett, szerető légkörben szeretnék tudni gyermeküket, ahol szakképzett pedagógusok a bölcsödénél differenciáltabban, egyénre szabottan tőrödnek a gyermekekkel.
Szolgáltatások: Sok szeretettel várja a kedves gyermekeket és minden érdeklődőt az Orgonácska Családi Napközi, Orgonácska Magánóvoda, Orgonácska Játszóház.
Játszóházunkban születésnapi zsúrok megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. További részletekért tájékozódjon web oldalunkon.

Tetszett? Lájkold!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés