Most éppen itt vagy:
»
»
»
Budapest III. kerülete

Szamóca Gyermekcentrum

Cím: 1039 Mátyás király u. 57.
Telefon: 30-592-0814
E-mail: szamoca@szamoca-gyermekcentrum.hu
Honlap: www.szamoca-gyermekcentrum.hu
Leírás: A gyermekház létrehozásával, egy olyan közösségi színteret szerettem volna kialakítani Csillaghegyen, ahol a pozitív értékszemlélet, a baráti hangulat, a tudatosság és az elfogadás együtt kap helyet, ahol a családdá válást, a gyermekszületést, a kisgyermek éveket, az iskolás életet közösen csodáljuk, avagy partnerként együttműködve keresünk megoldási lehetőségeket a felmerülő problémákra.
Szolgáltatások: gyermekmegőrzés, családi napközi, készségfejlesztés, mozgásterápia, logopédia,

Petite Pomme Kéttannyelvű Családi Napközi

Cím: 1037 Budapest, Góbé utca 11/2.
Telefon: 30-2566-224
E-mail: info@petitepomme.hu
Honlap: www.petitepomme.hu
Leírás: Családi Napközink Óbudán, egy csendes kis mellékutcában található. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szülők távollétében mi biztosítsuk a családi légkör nyújtotta szeretetteljes, biztonságos közeget, melyben a gyermekek kiegyensúlyozottan fejlődhetnek.
Szolgáltatások: francia-magyar kéttannyelvű családi napközi, sóhomokozó, sóterápia, sportfoglalkozások, kulturális programok

Kópévár Játszóház és Bölcsőde

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38–44.
Telefon: (1) 437 8279
E-mail: info@kopevar.hu
Honlap: www.kopevar.hu
Leírás: Az Új Udvar II. emeletén várjuk a játszani vágyó gyerekeket, ahol elegendő hely van – akkor is, ha a szabadban fúj a szél, esik az eső vagy tűz a nap – ugrálni, szaladgálni, csúszni-mászni, labdázni!
Szolgáltatások: játszóház, zsúrok, terembérlet

Babasziget magánbölcsi

Cím: 1039 Budapest, Királyok útja 140.
Telefon: 20 914 6893
E-mail: info@baba-sziget.hu
Honlap: www.baba-sziget.hu
Leírás: Kedves Anyukák és Apukák, örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy megnyílt Baba wellneszünk hangulatos világa, ahol minden a gyermekekért van és ahol csemetéink komplex kényeztetést kapnak 3 hónapostól 3 éves korig.
Szolgáltatások: babaúszás, képesség fejlesztés, babawellness, gyermekmegőrző,

Babusgató Családi Napközi-Óbuda bölcsi

Cím: 1037 Budapest, Kékfestő köz 5.
Telefon: 06-30-640-41-05
E-mail: babusgato@kibernet.hu
Honlap: www.babusgatobolcsi.hu
Leírás: A Babusgató Családi Napközi Hálózat Budapesten két helyszínen várja a kicsiket, 5 hónapostól 5 éves korig. Nyitva tartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki kényelmesen be tudja hozni-vinni gyermekét munkából jövet vagy menet. Vidám,családias légkört biztosítunk, gyermeked fejlődését szakképzett gondozók segítik, nálunk fontosak az egyedi igények is, így nyugodt szívvel tudsz vissza menni dolgozni.
Szolgáltatások: Minden nap: családias kisgyermekellátás, egészséges étkezés, éneklés, mondókázás, mozgás jó levegőn. Beszoktatási program, közös baba-mama délelőttök, hangszeres zenefoglalkozás, gyerekzsúrok szervezése, babamasszázs, babysitter otthonra.

Csodavilág Gyermekbirodalom

Cím: 1037 Budapest, Kapaszkodó u. 15.
Telefon: 06-20-956-99-79
E-mail: info@csodavilagbolcsi.hu
Honlap: www.csodavilagbolcsi.hu
Leírás: Csodavilágunk a III. kerületben, Óbuda frekventált területén, a Testvérhegy lankáin, a Kapaszkodó utcában található. A családi házból exkluzívan átalakított és felújított óvoda és bölcsőde összességében 400 m2. Hatalmas kerttel rendelkezünk (1000 m2), mely EU-s szabvány szerinti játékokkal felszerelt. Az épületben négy csoportszoba lett kialakítva. Ebből kettőt bölcsis, kettőt pedig ovis gyermekeink használnak , melyekhez a méreteiknek és létszámuknak megfelelően felszerelt mosdók is tartoznak.
Szolgáltatások: Külön programok, az óvoda programjába beépítve, minden gyermeknek: úszás, síelés, lovaglás, tenisz, torna. Fakultatív programok: balett, furulya, karate, zenés ovis torna, agytorna.

Kisvakond Családi Napközi

Cím: Budapest III.kerület, Kenyeres utca 10.
Telefon: +36302501377
E-mail: kisvakondbolcsi@gmail.com
Honlap: www.kisvakondbolcsi.hu
Leírás: A Kisvakond Családi Napközi 6 hónapos – 4 éves korú gyermekek részére nyújt napközbeni ellátást. Feladatunknak tekintjük, hogy biztonságot, nyugalmat, szeretetet adó légkört teremtsünk azon kisgyermekek számára, akiket szüleik gondjainkra bíznak életük legfontosabb első négy évében.Célunk, hogy családias, meleg, barátságos légkörben, személyre szabott bánásmóddal járuljunk hozzá a gyermekek személyiségének kibontakozásához egy olyan nagycsaládot mintázva, ahol az anya állandóan jelen van, és minden gyermek számíthat rá.Fontos számunkra, hogy nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosítsunk a gyermekek önfeledt játékához, mindennapi tevékenységéhez.Tágas, világos szobáinkban kis létszámban, sok éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett szakgondozónőkkel tesszük lehetővé, hogy a gyermekeket az egyéni igényeiknek, érdeklődésüknek megfelelően a legoptimálisabban fejlesszük. Látogasson el honlapunkra és kövessen minket a facebookon is.

Tetszett? Lájkold!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés