Most éppen itt vagy:
»
»
»
Budapest XVI. kerülete

Brumi Óvoda

Cím: 1165 Budapest, Emma u. 18.
Telefon: +36-1-4071367, +36-20-3600439
E-mail: info@brumiovoda.hu
Honlap: www.brumiovoda.hu
Leírás: A kerület legrégebben működő, minősített, személyiségközpontú óvodája.
A Brumi Óvoda egy tágas, kerttel rendelkező, korszerűen felújított villaépületben foglal helyet.
Két vegyes életkorú csoportunk közül az egyik angol-magyar kéttannyelvű, a másik pedig emelt szintű angolos csoport. A kéttannyelvű csoportban a gyerekek egész nap hallják és használják az angol nyelvet. Az angolos csoportban pedig napi 3 órában az egyik óvónő csak angolul beszél a gyerekekhez.
Óvoda előkészítő csoportunkba jelenleg is várunk jelentkezőket a 2-3 éves korosztályból. A csoport különlegessége, hogy a bölcsődés életkor ellenére szakképzett és gyakorlott óvónők foglalkoznak a gyerekekkel a hét minden napján – festenek, gyurmáznak, zenélnek, tornáznak.

Óvodánk azért működik sikeresen 1998 óta, mert a szülőkkel folyamatosan együttműködünk, magasan képzett szakembergárdát alkalmazunk és a gyerekek egyéni képességeit játékba integrálva bontakoztatjuk ki. Célunk, hogy óvodásaink minél több élménnyel és tapasztalattal gazdagodjanak, melynek hatására a világ dolgaira nyitott, együttműködő, derűs és felkészült iskolásokká válhatnak. Mert nálunk a gyerekek a legfontosabb emberek a világon.

Szolgáltatások: angol, iskola előkészítés, néptánc, tartásjavító torna, zene ovi, judo, balett, úszás, korcsolya/síelés, logopédia, alapozó torna, kirándulások, kulturális program

Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda

Cím: 1161 Budapest, Pálya u. 83.
Telefon: (1) 405 9523, (1) 405 4607
E-mail: ovoda@pillantokutya.hu
Honlap: www.pillantokutya.hu
Leírás: Óvodánk 13 éve működik .Sokan rákérdeznek , miért ” Pillantó Kutya” a nevünk. A válasz nagyon egyszerű: első ovisaink választották. Sok-sok vidámság, új barátok, és rengeteg játék vár minden új gyermekre nálunk. Három szakképzett óvónő foglalkozik reggel 8:00-tól este 18:00 óráig 24 óvodáskorú gyermekkel családias környezetben, nagy udvarral. Nagyon fontosnak tartjuk az egészséges táplálkozást: Minden nap van friss zöldség és gyümölcs, teljesen cukormentes óvoda vagyunk,és óvodásaink tisztított vizet fogyasztanak. A sütiket és tortákat mézzel vagy kukorica-sziruppal édesítjük.
Szolgáltatások: A szülők igényeihez alkalmazkodva óvodánk az angol nyelvet tanítja játékosan. Valamennyi munkatársunk beszél angolul, így napközben is előfordul, hogy angolul beszélünk a gyerekekkel. Minden nap van angol foglalkozás, és hetente egy teljes angol nap. Ilyenkor angolul és magyarul beszélünk meg mindent, amit a gyerekek nagyon élveznek. Szolgáltatásaink: néptánc, sakk-oktatás, rajzszakkör, karate, logopédia, iskola előkészítés, rendszeres és gyermekbarát orvosi és fogorvosi vizsgálat, rendszeres gyermeknevelési tanácsadás és szeminárium, közös családi programok: apák napja, gyereknap, nyári napközis tábor.

Tetszett? Lájkold!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés