Most éppen itt vagy:
»
»
»
Fejér megyei bölcsődék, óvodák

Alma Óvoda

Cím: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 6-8.
(Bejárat a Galántai u. felől)
Telefon: 06/22/329-199
E-mail: info@almaovi.hu
Honlap: www.almaovi.hu
Leírás: Egycsoportos, alacsony létszámmal működő óvodánk Székesfehérvár ismert és kedvelt zöldövezeti környezetében, az Öreghegyen várja az óvodáskorú gyermekeket. A tágas, barátságos, otthonosan berendezett helyiségekben szervezett változatos tevékenységek, programok, kirándulások sok élményt nyújtanak számukra nap mint nap. Sok türelemmel, biztatással törekszünk egyéni képességeik fejlesztésére. A jól felkészült tapasztalattal rendelkező óvodapedagógusokon kívül – szükség esetén – logopédus, fejlesztő pedagógus, pszichológus, gyermekorvos is segíti fejlődésüket, fejlesztésüket. Korszerű táplálkozást, naponta gyümölcs- és zöldségfogyasztást biztosítunk számukra.
Szolgáltatások: Úszás (vízhez szoktatás), korcsolyázás egész évben. Játékos angol nyelvi foglalkozások, Szenzomotoros torna

Búgócsiga Családi Napközi és Játszóház

Cím: 2421 Nagyvenyim, Földvári u.13
Telefon: Debreczeni Csilla: 06-30-587-53-66
E-mail: info@bugocsiga.com
Honlap: www.bugocsiga.com
Leírás: A Búgócsiga Családi Napközi és Játszóház Egyesület azzal a céllal alakult meg 2009-ben, hogy segítséget nyújtson a kisgyermekek napközbeni ellátásának megoldásban.Azt valljuk, a gyermek a családé és a legjobb helye a családban van, ezért Nagyvenyimen 2 olyan családbarát napközit működtetünk, ahol az ellátás összhangban van a gyermekek szükségleteivel, és megfelel a szülök igényeinek is.„Nem abból lesz sikeres felnőtt, aki már kisgyerekként “teljesíteni”, produkálni kénytelen, hanem abból, aki teljes értékű gyerekéletet élhet. Nem siettetve, hanem saját ütemében fejlődhet, aki megélheti visszahozhatatlan gyermekkora apró és óriás csodáit. Aki napi több órát is rohangálhat a szabad levegőn, aki a játék hevében maszatos lehet, aki fára mászhat, semmiből valamit készíthet, aki királylánnyá, hős lovaggá változhat…. Aki igazán gyerek lehet!” 

Tetszett? Lájkold!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés