Most éppen itt vagy:
»
»
»
Pest megyei bölcsődék, óvodák

Szitakötő Óvoda és Fejlesztő Központ

Cím: 2030 Érd, Alsó utca 85.
Telefon: Nagy Martin: +3630-9945554
Zsákovics Mariann: +3630-8626277
E-mail: info@szitakotoovi.hu
Honlap: www.szitakotoovi.hu
Leírás: A kicsik életében az ÓVODAI időszak rendkívül meghatározó, és melyik szülő ne szeretné a legjobb helyen és kezekben tudni féltve őrzött kincsét?
Intézményünk különlegessége az integrált, kis létszámú csoportkialakítás, 2-6 év közötti gyerekek számára, ahová egészséges és eltérő módon fejlődő gyerekek járnak. Mellette fejlesztő pedagógiai ambuláns ellátást biztosítunk, egyéni igényeknek megfelelően.
Nálunk a gyerekek mindennapi életét, fejlesztő szakemberek is figyelemmel kísérik. Ha előfordul olyan eset, hogy egy gyermeknél eltérő fejlődést tapasztalnak bármilyen területen, akkor ezután az általa megszokott környezetben, szinte észrevétlenül, felesleges trauma nélkül megoldhatják a feladatot.
Intézményünkben kiemelt pedagógiai munka folyik, pedagógusaink ( konduktor, gyógypedagógus), magasan kvalifikáltak.
A Biokonyha legjavát kínáljuk napról-napra. A garancia: csak ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokkal főzünk, nem használunk a főzéshez ízfokozókat, tartósítószereket, környezetvédő tisztítószerek alkalmazásával biztosítjuk a maximális higiéniát, korszerű konyhatechnológiánk lehetővé teszi, hogy az ételek megőrizzék tápanyagtartalmukat, ételeinket pároljuk, a rántott húst nem bő olajban sütjük, igy az nem csak finom, de egészséges is.

Kövessen minket a facebookon is>>

FEJLESZTŐ KÖZPONT:
Állapot felmérő vizsgálat,
Korai fejlesztés: különböző fejlesztő módszerek és terápiák
Értelmi és mozgásfejlesztés, logopédia

Szolgáltatások: Angol oktatás, Iskolai felkészítő, Sportolói képességfejlesztés, elindítás, Úszás, vízhez szoktatás, HRG terápia, Néptánc, tánc, Lovaglás, lovas terápia, Sí és korcsolya oktatás, Kerékpár oktatás, Bel és külföldi kirándulások, táboroztatás

Baby Bocsok Bölcsődéje

Cím: 2120 Dunakeszi, Munkácsy Mihály u. 18/B
Telefon: 06-70-546-2824
E-mail: info@babybocsok.hu
Honlap: www.babybocsok.hu
Leírás: Bölcsődénket családi házas környezetben, zöld övezetben hoztuk létre 2007 márciusában. Célunk, hogy érzelmi biztonságot nyújtó, derűs, szeretetteljes, elfogadó, értő, fejlesztő bölcsődei légkörben nevelkedjenek a gyerekek. Ezt támogatja magasan képzett gondozónőink csapata, akik szívvel lélekkel, elhivatottsággal foglalkoznak a gyerekekkel.
Szolgáltatások: Tiszta, szűrt ivóvizet, bioételeket, vitaminokat, rengeteg friss zöldséget és gyümölcsöt illesztünk be az étkezésekbe. A rendszeres testmozgást megszeretteti a gyerekekkel a vízhez szoktatás, illetve az úszásoktatás, zenebölcsiként is működünk. Heti három alkalommal a gyermekek angol nyelvhez szoktatását is megkezdjük.

Little Star Angol-Magyar Nemzetközi Öko ovi és bölcsi

Cím: 2040 Budaörs, Farkasréti út 107.
Telefon: 20-333-99-11
E-mail: info@littlestarovi.hu
Honlap: www.littlestarovi.hu
Leírás: A Little Star Angol-Magyar Nemzetközi Öko ovi és bölcsi 5 korosztályos csoporttal (bölcsi, kis-, középső-, nagycsoport és iskola előkészítő) működik. A csoportok létszáma 14 főben van maximálva. A gyerekekkel folyamatosan, két pedagógusok foglalkozik. A nyitva tartás ideje alatt 80%-ban angol, 20%-ban a Magyar a képzés nyelve. Az intézmény világnézetileg semleges, mindennemű erőszaktól mentes oktatást valósít meg.
Szolgáltatások: Úszásoktatás (az épületen belüli saját uszodánkban), Cselgáncs, RSG, Foci, Síoktatás, Okos-torna (mozgáskoordináció fejlesztés), Balett, Zeneoktatás, Sakk szakkör, Pszichológiai és logopédiai szűrés

Mazsola és Tádé Családi Napközi

Cím: 2621 Verőce, Névtelen u.
Telefon: 06-30/624-66-88
E-mail: info@mazsolaestade.hu
Honlap: www.mazsolaestade.hu
Leírás: A Mazsola és Tádé Családi Napközi Verőcén, egy igazán családias lakóházban kapott helyet. Tágas, világos termei, kertje ideális a gyermekek mozgásigényének kielégítésére, egészséges fejlődésük biztosítására. A 76 négyzetméter alapterületen 1 – 4 éves korú gyerekeknek lehetőségük van külön helyiségben étkezni, pihenni, életkoruknak megfelelően játszani, tevékenykedni a megfelelő szakmai képzettséggel rendelkező gondozónők felügyelete alatt.
Szolgáltatások: Rendszeres napi étkezést biztosítunk: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna. Mese-vers, környezet megismerésére való nevelés, vizuális nevelés, ének-zene, testnevelés, sószoba, zene bölcsi.

Diófalva Családi Napközi

Cím: 2049 Diósd, Kossuth L. u. 1/b.
Telefon: (23) 370-785
E-mail: diofalva@ovoda-diosd.hu
Honlap: www.ovoda-diosd.hu
Leírás: Szakképzett óvoda pedagógusainkkal vállaljuk a gyermekek napközbeni ellátását (07,30-16,30), gondozását, étkeztetését, a „Komplex Prevenciós óvodai Program” játékos, szakszerű biztosításával.
A közösséghez szoktatás kis létszámú csoportokban történik, személyiség fejlesztéssel, személyre szóló gondoskodással, az egyéni igények figyelembe vételével.
Szolgáltatások: Szolgáltatásunk kiterjed alkalmankénti játszóház, akár intézményi időn túli gyermekfelügyelet biztosítására (bármilyen előre egyeztetett időpontban), rendezvények, születésnapi bulik, játékos programok hétvégi szervezésére.

Busy Bee Magyar-Angol Sportóvoda

Cím: 2089 Telki, Kórház fasor 20.
Telefon: 06-30-952-75-53
E-mail: anna@busybee.hu
Honlap: www.busybee.hu
Leírás: Kiscsoportos, anyanyelvű kollégákkal bővített pedagógusi kar, a Jövő Iskolája 2012-es kutatásán első helyezett Intézmény.
Szolgáltatások: Judo, zongora, sakk, úszás, gyerek zumba, néptánc, balett, Ayres-szenzomotoros integrációs terápia

Tetszett? Lájkold!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés