Most éppen itt vagy:
»
»
»
Babakocsi

Babakocsi

Az újszülöttnek mély babakocsira van szüksége, ám nagy könnyebbség, ha olyan kombinált babakocsit szerzünk be, mely pár hónap múlva átalakítható sportbabakocsivá, így megkíméljük magunkat újabb beruházástól.

Milyen babakocsit vegyünk?

Természetesen nagyon sok szempontot kell figyelembe venni babakocsi vásárlásakor. Ezek közül legfontosabb a lakókörnyezet, illetve, hogy milyen helyekre és milyen módon fogunk közlekedni a babával a leggyakrabban. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a babakocsi tárolására, amikor nincs használatban.

Babakocsi fajták

  • Hosszú délutáni sétákhoz a hagyományos mély babakocsi a legideálisabb, ez a legkényelmesebb a babának és a kismamának egyaránt. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a mély babakocsi roppant nehéz és nagyméretű, tehát szűk helyeken, tömegközlekedésen nehéz vele közlekedni.
  • Az állítható, összecsukható, könnyű szerkezetes babakocsi azoknak nagyon ideális, akik sokat utaznak a babával, illetve valamilyen oknál fogva sokat kell vele lépcsőzni.
  • Dupla babakocsi: ez abban az esetben jön jól, ha a második babát várjuk, és a két testvér között kicsi a korkülönbség. Amikor a nagyobb gyerek is még viszonylag fáradékony, gyakori, hogy sétáról hazafelé tartva az ő szállításáról is gondoskodni kell.

Parnaki Fanni

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Memo Baby
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés