Most éppen itt vagy:
»
»
»
Mobil légzésfigyelők

Mobil légzésfigyelők

Az utóbbi időkben találkozhatunk nem „hagyományos” (kiságyba elhelyezhető), hanem úgynevezett hordozható, mobil légzésfigyelőkkel is.

Ebben a kategóriában az egyik csúcskészülék a Snuza® HALO babafigyelő, mely egy pelenkára csíptethető készülék, ami legmodernebb csúcstechnológiás flexibilis érzékelő-fejjel rendelkezik. Ez a „szarvacska” a baba pocakjára simulva érzékeli a (hasi) légzőmozgást.

Mobil légzésfigyelő: cserélhető akkumulátorral és övcsipesszel

Az érzékelő-fej anyaga a szakmában eddig alkalmazott egészségügyi műanyagon túl egyedülállóan teljesen antiallergén, orvosi minősítésű anyagokból készül, amely mindennemű irritációt kizár. A készülék 15 másodperces légzőmozgás kimaradása esetén finom stimuláló rezgést bocsát ki, amellyel mozgásra készteti a babát, de amennyiben ez sikertelen, a 20 mp-es orvosi időhatár után más típusokhoz képest megnövelt hangú riasztással figyelmezteti a szülőt. A Snuza®HALO más típusú mobil-légzésfigyelők „hátrányaiból” tanulva egyedülállóan már otthon cserélhető akkumulátorral, és övcsipesszel rendelkezik. A készülék a nedvességek beszivárgásától teljesen védett, fixen bababiztos, „eltávolíthatatlan” gombokkal rendelkezik, az aktiváláshoz a kettős ki- bekapcsoló rendszer teljesen „gyermekbiztos”.

Fontos a pelenka megfelelő rögzítése

A legfontosabb, hogy az érzékelőfej, amin a készülék működése alapul, mindig érintkezzen a baba hasával. Ezért ezeknél a készülékeknél a pelenka megfelelő, szoros rögzítése, illetve a készülék csipeszének ehhez való erős rögzítése elengedhetetlen. A termékről bővebb információk a www.snuza.hu weblapon találhatóak.

Az otthoni légzésfigyelőkről itt olvashat bővebben. >>>

Kelemen Kitti

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés