Most éppen itt vagy:
»
»
»
MAM PERFECT

MAM PERFECT

A fogdeformációk kockázatának csökkentésére fejlesztett termék.

MAM Perfect: Nincs olyan cumi, ami mögött több szakértelem áll.

A szopás természetes ösztön és fontos a babáknak. Ezért javasolják a szakértők a cumi használatát. Sok cumi azonban túl vastag és kemény, amelyek így túl nagy nyomást gyakorolnak a fogakra és az állkapocsra. Ez deformációhoz vezethet és hatással lehet a maradandó fogazatra is. Minden MAM cuminál figyelembe vették ezeket a tudományos felismeréseket. Az együttműködés neves fogorvosokkal és gyermekorvosokkal a nemzetközi vezető intézetekben egy nagy innovációs-lépéshez vezetett: az új MAM Perfect-hez:

A Dento-Flex™-nek köszönhetően a szívókanyak 60%-kal vékonyabb és 4-szer puhább. Így a fogaknak van helyük a növekedéshez és a deformációk kockázata csökken.

Dr. Yvonne Wagner, jenai Egyetemi Klinika fogorvasa: „ A tejfogak biztosítják a helyet a későbbi, maradandó fogaknak. A fogazat fejlődésének időszakában a szülőknek különösen fontos ügyelni arra, hogy megfelelő cumit válasszanak.”

MAM Perfect: 60%-kal vékonyabb, 4-szer puhább

Prof. Dr. Reinhold Kerbl tanulmányvezető:
„Az állkapocstávolság az új cuminál, a különösen vékony nyakrész és a puha anyag miatt jelentősen kisebb. Ezt ultrahang vizsgálattal tudtuk bizonyítani”. A teszteket az osztrák kutatóintézetben (OFI) 27 cumin végezték, amelyek a világ minden tájáról származtak. A MAM Perfect 2,28 milliméter átmérőjű szívókanyaka messzemenően a legvékonyabb a piacon. * Nincs még egy ilyen cumi, aminek szívókarésze ennyire puha és rugalmas.

Klinikailag vizsgált – miért fontos a vékonyabb szívókanyak:

A leobeni klinika (A) gyermek részlegének tanulmánya kimutatta: A hagyományos cumik használatakor a felső és az alsó állkapocs közötti nyílás majdnem kétszer akkora, mint a MAM Perfect-el. Következtetés: A babák fogai a lehető legjobb érintkezést kapják. Ezáltal várhatóan csökken a fogdeformációk kockázata.

Tudományosan igazolt

Klinikai vizsgálatok bizonyítják: a MAM Perfect szívókanyaka 60%-kal vékonyabb & 4-szer puhább & jobban illeszkedik, összehasonlítva más cumikkal.

Klinikailag igazolt a bécsi Egyetemi Fogklinika által. 217 megkérdezett gyermekfogorvosból 95% megerősítette, hogy a MAM Perfect pozitív hatással van a fog- és állkapocsfejlődésre. www.icmrs.org

Amiért fontos a puha szívókanyak:
Ha a cumi a baba szájában túl sok helyet foglal el vagy a babának nagy erő szükséges ahhoz, hogy mozgassa a cumit, az fogdeformációkhoz vezethet. A MAM Perfect erőfeszítés nélkül illeszkedik és elegendő teret hagy a szájban, hogy a fogak egészségesen fejlődhessenek.

Prof. Dr. h. P. Bantleon tanulmányvezető, bécsi egyetemi fogklinika: „ Véleményem szerint a MAM Perfect a legjobb a fogaknak a tesztelt cumik közül.”

MAM Perfect: Az egészséges fogakért.

Technológiai innováció, orvosi szakértelem, egyedülálló dizájn. A stílus és a funkció tökéletes egységével a MAM világszerte mércét állít a baba kiegészítők tekintetében.

A babáknak a legjobb kezdést biztosítják az életben és a szülőknek is biztonságot nyújtanak.

További információk: mambaby.com

 

 

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés