Most éppen itt vagy:
»
»
»
Kiságy

Kiságy

Kiságy választása során érdemes nagyon jó minőséget választani, mivel átalakítástól függően akár kiskamaszkorig kiszolgálja a gyermeket. A választás két alapvető szempontja: esztétika és praktikusság.

Milyen kiságyat válasszunk?

  • Kiságy választásakor vegyük szemügyre a biztonsági szempontokat: a kiságy rúdjai ne legyenek túl nagy távolságra egymástól, a lécek ne legyenek szilánkosak, a festék ne legyen repedezett.
  • A legpraktikusabb a minkét oldalon leereszthető ráccsal rendelkező ágy, mivel így sokkal kényelmesebbé válik a baba kiemelése.
  • Amennyiben a matrac magassága állítható, azzal a későbbiek folyamán is biztosítjuk a baba biztonságát, anélkül, hogy le kellene cserélni a kiságyat.
  • Vannak lezárható görgőkkel rendelkező kiságyak, melyek nagyon praktikusak abból a szempontból, hogy könnyedén változtathatjuk a kiságy helyzetét, de ez nem létszükséglet, csupán némely helyzetekben könnyebbséget okoz.
  • Érdemes olyan kiságyat választani, melynek alsó részén tároló részek vannak elhelyezve, így könnyebbé válik a babaruha, az ágynemű és a pelenka tárolása.
  • A pelenkázóval kombinált kiságy kényelmes, bár akkor a legpraktikusabb, ha a pelenkázó rész utólag leszerelhető róla, hiszen a későbbiek során arra már nem lesz szükség.
  • Azt is érdemes megvizsgálni, hogy mennyire erős a fekvő felület alátámasztása, gondolva arra, amikor a baba már ugrálni fog a kiságyban. A fémszerkezetes alátámasztás a legstabilabb.

Varga-Czakó Adrienn

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Memo Baby
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés