Most éppen itt vagy:
»
»
»
Babaruha hűvös időre

Babaruha hűvös időre

Még a nyáron született babáknak is szükségük van egy-két vékonyabb, valamint néhány vastagabb kardigánra. Ha nagyon beöltöztetjük a babánkat, akkor megizzad, így sokkal könnyebben megfázhat. Ezt elkerülendő fogadjuk meg a következő tanácsot: a bébire csak eggyel több réteget kerüljön, mint egy felnőttekre.

Babaruha vásárlás szempontjai

Ezeknek a kiválasztásakor is azt tekintsük elsődleges szempontnak, hogy könnyen kezelhető legyen, ne kívánjon erőfeszítést a feladása a babára. A gombos megoldást a kardigánnál is kerüljük, ezzel is kizárva a baleset lehetőségét.

Lehetőleg a kardigán alapanyaga se tartalmazzon műszálat, vagy csak kis mennyiségben. Könnyebbséget jelent, ha az alapanyagból adódóan könnyű a kardigán tisztítása, és gyorsan szárad.

Szüksége van a babának legalább egy vékony sapkára nyári napsütésben, ami védi a napsugárzástól, valamint egy pamut sapkára hűvösebb időre, ami védi a hidegtől és a széltől a fejét és a füleit. Ügyeljünk arra, hogy a sapka ne legyen túl szoros, mert az nagyon kényelmetlen a babának, ha a feje be van szorítva egy sapkába.

Kötelező téli babaruhák

Elengedhetetlenül szükséges egy téli anorák, sokkal biztonságosabb és könnyebben használható, mint egy kabátka, ráadásul feleslegessé teszi az apró kiegészítőket, mint például a kesztyűt, ami nagyon könnyen elhagyható.

Szükséges egy meleg sapka és egy sál, de öltöztetésnél soha ne húzzuk össze túl szorosan, a babát nagyon zavarja, ha bármi szorítja a fejét vagy a nyakát.

Szükség van néhány meleg zoknira és cipőcskére, bár az első időkben nem elengedhetetlen. A kis cipőkkel az a probléma, hogy folyamatosan figyelni kell rá, mivel a baba könnyen lerúgja a lábáról.

Szükséges egy plusz takaró, ami kifejezetten a babakocsiba használatos sétáltatáshoz, főként akkor nagyon fontos, ha télen vagy késő ősszel születik a baba.

Parnaki Fanni

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Qmedkaracsony
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés