Most éppen itt vagy:
»
»
Babahoroszkóp – Bak (12.22.-01.20.)

Babahoroszkóp – Bak (12.22.-01.20.)

A Bak baba jellemzői

 A Bak csillagjegy szülötte nagyon nyugodt baba, csendes, visszahúzódó természetű. Idegen környezetben is jól viselkedik, mert szerény, türelmes. Ritkán sír, ha ezt teszi, annak tényleg oka van. Gyermekként is komoly, bölcs, koraérett tekintettel szemléli a világot. Nem szereti a változásokat, igényli a rendszerességet, alkalmazkodnunk kell az ő ritmusához.

Már babaként is praktikus, szereti, ha megmutatják neki, hogyan működnek az új játékok. Mindig minden érdekli, minden új dolgot ki akar próbálni. A játék öröme képes feloldani félszegségét, ugyanakkor kerüli a vad játékokat, inkább elvonul és onnan figyeli az eseményeket. Kedves gyerek, ezért a többiek hamar megkedvelik.

Eleme a föld, uralkodó bolygója a Szaturnusz, kedvenc színei a sötét színek: méregzöld, szürke, fekete, barna.

Így neveljük a bak babát

Nagyon érzékeny, finom lelkű gyermek, bizalmatlansága mögött önbizalomhiány és bizonyítási kényszer rejtőzik. Zárkózottsága kizárólag azokkal szemben oldódik, akiket tökéletesen a bizalmába fogad. Fontos, hogy a barátai legyenek a szülei és ösztönözzék, bíztassák. Nehezen barátkozó, de aki közel kerül hozzá, amellett jóban-rosszban kitart. Bár a nagy társasági összejövetelek nem az ő világa, inkább otthon olvasgatna, de próbáljuk rávenni a szórakozásra, kikapcsolódásra.

Erős, kitartó akaratú, ha egyszer valamit a fejébe vesz, akkor eltántoríthatatlanul küzd is érte. A tanulás kissé nehezen megy a Bak-gyermeknek. Hosszú ideig tart, míg megérti a tananyagot, de ha egyszer megtanulta, akkor nehezen is felejti el. Ha iskolai teljesítményében le is marad kicsit a többiektől, becsvágya segít abban, hogy összeszedje magát és behozza a lemaradást. Nem szereplős típus, ezt tiszteletben kell tartani. Érzelmeit nem mindig jól fejezi ki, ez az iskolás éveiben kudarcokat, problémákat okozhat, ha igazságtalanség éri, zárkózottá válhat.

Fiatalabb korában példaképként az idősebek felé fordul, akiktől korán felelősségteljes viselkedést szeretne elsajátítani. Már korán megfigyelhető, hogy milyen jó diplomáciai érzékkel rendelkezik. Rendszerető, szívesen segít a rendrakásban, a házimunkában.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

Azokon a területeken tud igazán érvényesülni, amely alapos munkát és kitartást kíván. Alkalmas hivatások: gazdász, bányász, tanár, iparos, pap. Általában minden olyan munka, amely a földdel kapcsolatos.

 

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés