Most éppen itt vagy:
»
»
Babahoroszkóp – Bika (04.21.-05.20.)

Babahoroszkóp – Bika (04.21.-05.20.)

A Bika baba jellemzői

A Bika jegy szülötte biztonságkereső alkat, igényli a babusgatást, simogatást, fontos számára a testi kontaktus. A nyugodt, kiegyensúlyozott családi harmóniát szereti, a hirtelen változások megviselik (pl. válás, költözés, kistestvér születése).

Fontos számára a precíz időbeosztás, a rend, nem szereti például, ha nem kap időben enni, vagy nem cserélik ki azonnal a pelenkáját.
Nagyon ragaszkodó típus, emberekhez, tárgyakhoz, játékokhoz egyaránt. Emiatt gyűjtögetővé is válik, a mások számára haszontalan dolgok számára értékes kincsek, melyeket megőriz.

Eleme: a föld, uralkodó bolygója a Vénusz, kedvenc színei a pasztellszínek, különösen a rózsaszín, a halványkék és a zöld.

Így neveljük a Bika babát

Ahhoz, hogy a jegy szülötte tökéletes biztonságban érezze magát, ne változtassuk gyakran a környezetét, és legyen kiszámítható napirendje. A szülők részéről fontos vele szemben a fegyelem, hogy szervezett keretek között éljen. Békés, szelíd természetű, a gyerekközösségekbe gyorsan beilleszkedik, de időnként szüksége lehet egy kis magányra, ilyenkor ne zavarjuk meg.

Jó hatással lehet rá a zene, ő maga is szívesen énekelget. Kedvét lelheti a kézügyességet igénylő elfoglaltságokban: festésben, gyurmázásban, homokozásban. Ugyanakkor hajlamos lehet rá, hogy egész nap a televízió előtt üljön. Figyeljünk erre oda, és már kis korától alakítsunk ki számára helyes szokásrendet.

Nehezen tanul, néha túl lassúnak is tűnhet, de amit megtanult, azt alaposan elsajátítja. Ne sürgessük őt, szép lassan, türelemmel magyarázzunk neki. A sürgetéstől csak megmakacsolja magát, dacos ellenállást tanúsít. Ugyanakkor egyik jó tulajdonsága, hogy a kitűzött célok elérésében kitartó és állhatatos.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

Jó zenei érzékkel rendelkezik, tehetsége van a tánchoz és más művészetekhez. A szülő a Bika gyermek számára olyan hivatást találjon, ahol megnyugvást talál, ahol csendben, békésen fejheti ki képességeit. Különösen alkalmas területek lehetnek: a mezőgazdaság, kertészet, állatorvos, ének, színpad, építészet, divatáru tervezése.

 

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés