Most éppen itt vagy:
»
»
Babahoroszkóp – Mérleg (09.24.-10.23.)

Babahoroszkóp – Mérleg (09.24.-10.23.)

Mérleg baba jellemzői

A mérleg baba vidámságot visz a házba, mindig kedves, derűs, elbűvölő.
A békés, nyugalmas családi környezet, a harmónia a biztosíték arra, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott legyen. Szereti a családi összejöveteleket, a vendégséget, mindenkinek igyekszik kedvében járni. Hízelgéssel, bújással, mosolyával meghódítja a felnőtteket, igényli, hogy legyen valaki, aki csak vele foglalkozik. Egyedül hamar elunja magát, csak társaságban tud játszani.

Született diplomata, mert ösztönösen érzi, kivel, hogy kell viselkedni.
Nem szereti a konfliktust, mindent megtesz, hogy elkerülje azt. Ezért a szüleinek is inkább szót fogad, nem ellenkezik. Az otthoni hangoskodás, civakodás a Mérleg baba érzékeny lelkét nagyon megviselheti. Természete rendkívül rugalmas, ő a legalkalmazkodóbb társai közül, ezért nagyon kedvelik őt, sok barátra tesz szert.

Fejlett a szépérzéke, kifinomult, szereti a szépséget. Saját maga is szép, és ezt külsőségekkel is erősíti, szereti az ékszereket, csinos ruhákat, szép játékokat.
Uralkodó bolygója a Vénusz, eleme a levegő.

Így neveljük a mérleg babát

A Mérleg szülöttét az egyszerű döntéshelyzetek is képesek kiborítani. Ilyenkor a szülőknek nem szabad sürgetniük, türelmetlenkedniük, mert ettől még feszültebb, dacosabb lesz.
Akarata rendkívül fejletlen, a szülők feladata az akaraterejének növelése és megszilárdítása. A mérleg gyermek határozatlan, ingatag, befolyásolható, a kellemetlen szituációk elől inkább elbújik, elmenekül. Bátorítással, dícséretekkel erősítsük önbizalmát, támogassuk félelmei legyőzésében.

Fontos a következetes nevelés, mert nem szívesen veszi ki részét a házimunkából. Ez a veleszületett kényelem később lustasággá válhat, kötelességeit szívesen halogatja.
A Mérleg gyerek szeret iskolába járni, ők a tanárok kedvencei, magatartására nincs panasz, udvarias, szelíd természetű.

Amire nagyon kell figyelni, hogy könnyen lelkesedik, teljes erővel beleveti magát a feladatba, de ha új téma kelti fel az érdeklődését, és máris hanyagolja az előzőt. Ilyenkor rá kell kényszeríteni, hogy ne fogjon addig új dologba, amíg az előzőt be nem fejezte.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

Hivatásában különösen megfelelő számára, ahol diplomáciai érzékét tudja kamatoztatni, vagy ami veleszületett szépségszomjával van összefüggésben: bíró, ügyvéd, színész, művész, rendező, énekes, festő, építész.

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés