Most éppen itt vagy:
»
»
Babahoroszkóp – Nyilas (11.23.-12.21.)

Babahoroszkóp – Nyilas (11.23.-12.21.)

Nyilas baba jellemzői

A nyilas jegyében született baba kedves, jó kedélyű, mosolygós gyermek. Tele van energiával, lendületes, egy pillanatra sem áll meg, nagy a mozgásigénye, ezért figyeljünk rá oda, hogy mindig lekössük őt valamivel. Könnyen, és szívesen tanul, a “miért?” és “mi ez?” kérdések időszaka nagyon korán eljön nála.

Könnyen teremt kapcsolatot másokkal, ezért gyorsan a társaság középpontja lehet, más kisgyerekként is egy igazi mókamester, vicces történetekkel, remek humorérzékével eléri, hogy rá figyeljenek. Gazdag fantáziavilággal rendelkezik, jó mesemondó. Könnyen és gyorsan tanul, elég egyszer elmesélni, elolvasni valamit számára, máris megjegyzi, főleg ha érdekli is a téma.

Eleme a tűz, uralkodó bolygója a Jupiter, kedvenc színei: bordó, vörös, sötétkék.

Így neveljük a nyilas babát

Előfordul, hogy belekezd valamibe, de más érdekesebb dolgok elvonják a figyelmét, és nem fejezi be az adott feladatot. Tanítsuk meg neki, és járjunk jó példával elől, hogy amit elkezdünk, azt fejezzük is be.
Hajlamos a füllentésre, a valóság kiszínezésére, hazudozásra. Nagyon kell figyelni minden mondatára, és azonnal le kell csapni rá, egyetlen egyszer sem szabad elsiklani a füllentés mellett, hogy elejét vegyük ennek a rossz tulajdonságának.

Kissé öntörvényű, megy a saját feje után, él a saját maga által megalkotott világban. Legtöbbször az érzései után megy, az értelem nála csak másodlagos. Neveljük logikus gondolkodásra, hogy érdekelje, mi az oka, értelme annak, amit tesz, lát.

Jóindulatú, együtt érző, az igazságtalanságot nehezen viseli el, barátaiért mindig kiáll, bár saját dolgaiban félénkséget mutat, mert nem szereti a veszekedést. Ösztönözzük, hogy amikor kell, a saját dolgaiban is álljon ki és küzdjön meg érte.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

Nyilas-jegyűeknek alkalmas pályák lehetnek: bankár, kereskedő, sportember, természettudós, tanár, bíró, ügyvéd, ügyész, lelkész. E jel szülötteiből kerülnek ki a legtehetségesebb külföldi megbízottak, üzletvezetők, a legeredményesebb világutazók és felfedezők.

 

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés