Most éppen itt vagy:
»
»
Babahoroszkóp – Skorpió (10.24.-11.22.)

Babahoroszkóp – Skorpió (10.24.-11.22.)

Skorpió baba jellemzői

A Skorpió jegy szülöttei határozott egyéniségek, erős akaratúak, bár egyéniségük egész fiatal korban még formálható. Csecsemőként makacsságával hívhatja fel magára szülei figyelmét. Szereti ha gyengédek vele, az ölelést, a simogatást, ugyanakkor szeret egyedül is lenni. Már 1,5- 2 éves kor körül megjelenhetnek nála a zárkózottság első jelei, nehezen nyílik meg, emiatt előfordulhat, hogy lassabban tanul meg beszélni is. Később az óvodában, iskolában sem lesz sok barátja, csak egy-két társát engedi igazán közel magához.

Szereti a mozgalmas kalandokat, nem ismer lehetetlent. Kutató hajlama megnyilvánulhat egy-egy játék, maci szétszedésében, nem szereti a titkokat, igyekszik a dolgok mélyére látni. Kíváncsisága miatt semmit nem lehet előtte titokban tartani, ügyes nyomozó, akit vonz minden tiltott dolog. Kevés dologtól fél, roppant bátorsága folytán sem a mélység, sem a magasság, vagy a sebesség nem tántorítja el.

Uralkodó bolygója a Plútó, eleme a víz, kedvenc színei a sötétvörös és a gesztenyebarna.

Így neveljük a Skorpió babát

Egyik nagy hibája, hogy ha valakire megharagszik nagyon nehéz kiengesztelni. Szeretete egyik pillanatról a másikra gyűlöletre válthat át. Az ellene elkövetett sértést nem felejti el, még hosszú idő múlva is bosszút akar majd állni. Ezt következetes neveléssel ki kell irtani a gyermekből, ellenkező esetben későbbi élete során ennek komoly következményei lehetnek. Tanítsuk meg hogy nem kell mindenért megharagudni, minden sérelmet visszaadni. Szintén figyeljünk oda rá, hogy hegyes nyelvével, gúnyos, csípős megjegyzéseivel embertársait könnyen megbántja.

Jó eszű, kreatív gyermek, nagy a tudásszomja, de elméje ugyanannyira nyitott a jóra, mint a rosszra. A szülők ügyeljenek arra, hogy pozitív irányba tereljék, hogy amit tanul, az megfelelő, helyes és komoly legyen. Nincs veszélyesebb, mint egy helytelen útra terelődött Skorpió. Nevelése hosszadalmas feladat, csak türelemmel, szelídséggel, szép szóval és szeretettel tudjuk elérni a megfelelő hatást.

Szexualitásuk korán fejlődik, ezért vigyázni kell arra, hogy mi zajlik előtte. A szülőnek már korán fel kell világosítania a gyermekét, mert a kellően nem ellenőrzött erotika lehúzza, inkább át kell terelni a gyermeket más, elsősorban szellemi területre. A helyesen nevelt Skorpió gyermek a társadalom kiváló tagjává válhat és nagy alkotásokra képes.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

Számára megfelelő hivatás lehet: orvos, katona, gyógyszerész, vegyész, fémmunkás, gépész, kovács. Vonzhatja minden olyan foglalkozás, amely tűzzel, vassal és vízzel összefügg.

 

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés