Most éppen itt vagy:
»
»
Babahoroszkóp – Vízöntő (01.21.-02.20.)

Babahoroszkóp – Vízöntő (01.21.-02.20.)

A Vízöntő baba jellemzői

A jegy szülötte igazán különleges gyermek, sokszor megelőzi a saját korát. Már a kezdetektől nagyon önálló, hamar megtanul ülni, állni, járni, és nem hagyja irányítani magát, legtöbbször a saját feje után megy. Ha csoportba került, ott is ő lesz az, aki különc egyéniségével nem a többieket követi. Általában rossz alvó, és korán ébred, hangulata változékony.

Érdeklődő természetű, kíváncsiságát leginkább a technikai dolgok kötik le, pl. autók, repülők, vasút. Tudásszomja szinte végtelen, állandóan kérdez, amire a szülő válaszoljon türelemmel és tanítsa őt. Fontos számára a szabadság, és az önállóság, ha megmondjuk neki, mit hogyan kell tennie, lázadással és ellenállással kell számolnunk, nehéz fegyelmezni. Adjuk meg számára a választás lehetőségét, mert ha kötelezővé teszünk valamit számára, akkor biztosan nem azt fogja tenni.

Uralkodó bolygója az Uránusz, eleme a levegő, kedvenc színei: acélkék, türkiz.

Így neveljük a Vízöntő babát

A Vízöntő gyermek makacssága sok gondot okozhat a szülőknek, egy jó ellenszer, ha az ellenkezőjét javasoljuk, annak, amit valóban szeretnénk. Ha a kék és a zöld nadrág közül kell választani, és felszólítjuk, hogy a zöldet vegye fel, biztosak lehetünk benne, hogy a kékbe fog belebújni. Racionális gondolkozású, így észérvekkel is meg lehet őt győzni az igazunkról.

Könnyen teremt kapcsolatot, barátkozó típus, de olykor igényli az egyedüllétet. Iskolai tanulmányaiban a túl merev előírások inkább hátráltatják őt, így figyeljünk oda rá. Sokoldalúság és kíváncsiság jellemzi, mindenbe belekóstol, de tudása nem alapos. Jó érzéke lehet a színjátszáshoz, de az alkotómunkát és természettudományos hajlamot is érdemes ösztönözni a jegy szülötténél. Őt csak messziről lehet terelni, mert többnyire a saját kárán tanul.

Élénk, magasröptű fantáziája van. A Vízöntő gyermek számára biztosítsunk harmonikus környezetet, hogy alkotóképessége kibontakozhasson. Bár többnyire mindig, mindent jobban tud másoknál, de fontos számára a megerősítés, támogatás.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

A Vízöntő csillagjegyűek született kutatók, feltalálók, számukra ideális szakmák pl. mechanikus, elektrotechnikus, fizikus, természetbúvár, régész, csillagász.

 

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés