Most éppen itt vagy:
»
»
»
Babahoroszkóp – Oroszlán (07.23.-08.23.)

Babahoroszkóp – Oroszlán (07.23.-08.23.)

Oroszlán baba jellemzői

Az oroszlán jegyűek erős akaratú, uralkodó típusok, nincs ez másként az oroszlán baba esetében, aki már korán kimutatja akaratát. Elég annyi, ha nem kapja meg időben az ennivalót, vagy a cumit, és máris dühös sírással adja szülei tudtára panaszát. Fontos számára, hogy kapcsolatba lépjen másokkal, ezt kezdetben gügyögéssel, mosolyokkal, kalimpálással éri el. Később, ha már beszélni kezd, belefolyik mindennemű társalgásba, nagyon jó beszélőkéje van.

Az oroszlán baba igazi egyéniség, mosolygós, szórakoztató jelenség, szívesen produkálja magát mások előtt, szeret a figyelem középpontjában lenni. Viselkedésében is leginkább egy kicsi Oroszlánkirályra hasonlít, elvárja, hogy ő legyen a vezéregyéniség, társaitól pedig feltétlen csodálatot és engedelmességet vár.

Uralkodó bolygója a nap, eleme a tűz. Az oroszlán baba odavan a napos nyári időben való babakocsis sétákért. Ő maga is melegséget, vidámságot és életörömöt sugároz.

Így neveljük az oroszlán babát

Hajlamosak azt gondolni, hogy övék a világ, minden, és mindenki körülötte forog, és az ő kívánságati lesik. Az oroszlán gyereknek meg kell tanulnia, hogy nem az ő szolgálatára áll a világ, másokat is hagyni kell kibontakozni, érvényesülni. Következetes, példamutató neveléssel meg kell tanulnia a hatalmával bánni már kicsi korától kezdve, így segíthetünk neki nagylelkű, szerető, emberbarát vezetővé válni, ami születési előjoga. Tüzes természetű, meggondolatlan, gyors cselekvésre hajlamos, a szülő feladata, hogy a gyermek felindulásait, dühkitöréseit mérsékelje.

Igen büszke természetű, ezért vigyázzunk, hogy soha ne sértsük, vagy alázzuk meg őt mások előtt. Inkább négyszemközt beszéljük meg vele a problémákat, vagy büntessük meg, de ha mások előtt zavarba hozzuk, azzal az önbecsülését is megsértjük.

Szívesen tanul, legjobb motiváció számára a rajongó közönség, ezért dícsérjük, és bíztassuk. Könnyen elunja magát, ha nem elég szórakoztató és érdekes számára a tananyag. A kudarcot nem tudja elviselni, ezért többnyire sikerrel végigviszi, amibe belefogott.

Mi lesz belőle, ha nagy lesz?

Hivatása a hatalom gyakorlása és birtoklása, simulékony és jó kifejezőkészségű, ami csapatvezérré teszi. Számára megfelelő hivatások lehetnek: katonatiszt, nagybankár, nagykereskedő, magasabb állami és közterületi tisztviselő, főpap, politikus, természettudós, történész.

Grósz Magdolna

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés