Most éppen itt vagy:
»
»
»
Gyermeknapi programajánlatok

Gyermeknapi programajánlatok

Május utolsó hétvégéjén gyereknap alkalmából megannyi program várja országszerte az érdeklődőket, ezekből gyűjtöttünk össze néhány izgalmas eseményt.

 • 27. Nemzetközi Gyermeknap a Városligetben. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen már 1990 óta évente megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben.
 • 3. Családi Játék hétvége az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Három napos játékfesztivál Budapesten 6-101 éveseknek. Gyermeknapra családoknak is kitűnő program, játék lehetőség. Próbálj ki 300 féle társasjátékot!
 • Siófoki Gyereknap és az Ezerlámpás Éjszakája. Látogass el Siófokra május utolsó hétvégéjén, a Városi Gyermeknapra és az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvényre! Egy nap melyen biztosítják, hogy a kicsik és nagyok egyaránt jól érezhessék magukat. Szórakoztató, izgalmas és vidám programok várnak. Az egész napos rendezvény a gyerekekről és a családokról szól. Minden helyszínen jótékonysági koncertekkel, sztárfellépőkkel várják az érdeklődőket.
 • Hetedhét Játékfesztivál Székesfehérvár. Felhúzzuk hétmérföldes csizmánkat és héthatárra szóló játékokkal ünnepeljük a gyereknapot. Kalandos kihívásokban, rengeteg játékban, vidám előadásokban és sok-sok nevetésben lehet része azoknak a családoknak, akik a minden évben más tematikára épülő hétpróbán is részt vesznek. A gyereknap mellett a Hetedhét Játékmúzeum születésnapját is ünnepeljük, ezért egész hétvégén tart a játékünnep. A belváros és a múzeum ilyenkor játékországgá változik, ahol a gyerekek kedvükre válogathatnak az elmélyülős, alkotós, lazítós, vagy a pörgős, nyüzsgős és zenés-hangos programok közül.
 • Tapolcai Hősök Napja. Egy családbarát, honvédelmi és rendvédelmi nap, a hősök tiszteletére. Színes programokkal várnak minden kedves érdeklődőt. Kézműves vásár, military börze, ezen felül rengeteg bemutató és előadó.

gyereknap

 • Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban. Május 27-én és 28-án, egész hétvégén fergeteges gyermeknapi rendezvény várja a családokat a Vasúttörténeti Parkban, ahol a nevetésé és a vidámságé lesz a főszerep. A cél, hogy a nap végén minden gyerkőc úgy érezze, ez a nap csak róla szólt. A kétnapos rendezvényre minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!
 • Szentendrei Lurkócia Gyereknap. Az évek óta hagyományosan megrendezett városi, Szentendrei Gyereknap ebben az évben nemcsak a kisgyermekeknek ünnepe lesz, hanem az idősebb korosztály, a kisiskolások, tinédzserek szórakozási lehetősége is. A 2017. május 27 – 28-i hétvégén tartott fesztiválon szombat, vasárnap 10:00-20:00 óráig várják a gyerekeket, családokat színvonalas gyerek programokkal, koncertekkel, színházi előadásokkal, a helyi sport és táncegyesületek bemutatóival, gasztronómiai és kézműves kiállítókkal.
 • Háry János Mesefesztivál Szekszárd. Gyermeknap alkalmából, május utolsó hétvégéjén Szekszárd a gyermekek városává alakul. Lesz minden, ami az apróságok és szüleik számára izgalmas lehet: interaktív játszóház, koncertek, bábelőadások, kézműves foglalkoztatók, mozifilmek és még sok más színes program.
 • Ferencvárosi Gyermeknap. Cimbora Játszóház, ügyességi játékok, kalózpróbák, logikai játékok, ugrálóvár, eurobungee, pónilovaglás, arcfestés, lufihajtogatás, gipszfestés, LEGO játszóház, állatsimogató. Minden program ingyenesen látogatható, minden játék ingyenesen használható
 • Gyermeknap – Játék a tűzzel. A Fesztiválkatlan szervezi Tokaj város INGYENES gyermeknapi eseményeit, „Játék a tűzzel, a Katlan, ahol izzik a levegő” szlogennel május -28-án. Egész napos programokkal várják a kicsiket és nagyokat. Lesznek játékos vetélkedők, ugrálóvárak, csúszdák, trambulin, arcfestés, csillámtetoválás, játékos. Sztárfellépőnk a Bon-bon matiné lesz a Lúdas Matyi előadásával. A Gyermeknapon a részvétel ingyenes!
 • Szegedi Gyermeknapi Piknik. 2017. május 27-28. között 2. alkalommal rendezik meg az újszegedi Erzsébet Ligetben az Gyermeknapi Piknik elnevezésű fesztivált. Piknik egyik legfőbb célja, hogy a gyermekeket, a szórakoztatáson túl, megismertessék az egészséges életmóddal, különböző sport fajtákkal, tudományokkal, a környezet- és természetvédelem fontosságával, továbbá régi népi és hagyományőrző játékainkkal.
 • Fesztiválsziget – Gyereknap Esztergomban. Május utolsó vasárnapján felejthetetlen gyermeknapi kavalkáddal kedveskedik a város a gyerekeknek. Helyszín: Esztergom, Rugby Club Hotel. Egész nap zene, ugrálóvárak, lovagoltatás, kisautózás, körhinták, kézműves foglalkoztató, játszóház!
 • Katasztrófavédelmi Gyereknap. Gyermeknapon újból megnyílnak a tűzoltólaktanyák országszerte 330 állomáson. Minden gyerek szeretne tűzoltó lenni, a katasztrófavédelem pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok mellett önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes tűzoltó egyesületek is fogadják a tűzoltók munkája iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat. A nap folyamán több próbariasztást is tartanak a tűzoltók, így az emeletről lecsúszó tűzoltókkal és szirénázó tűzoltóautókkal egyaránt találkozhatnak az érdeklődők. Az tűzoltólaktanyák ingyenesen, mindenféle előzetes regisztráció nélkül látogathatóak délelőtt 10 órától délután 16 óráig. A laktanyák mellett ingyenes látogatható a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma és vidéki kiállítóhelyei is.
 • Gyereknap – Lovagi torna. Szeretettel várják az ifjú lovagokat, királykisasszonyokat és minden érdeklődőt az Óbudai Kulturális Központ gyereknapon megrendezett játékos lovagi tornájára és gyermekkoncertjére! A belépés ingyenes!
 • Gyereknap a Gozsdu Udvarban. Nagyon vidám, mozgalmas vasárnapra invitálja a gyerekeket és szüleiket a Gozsdu Udvar. Május 28-án 10:00 és 14:00 óra között a családosoké a C udvar, különleges gyereknapi programokkal (kézműves foglalkozások, játszósarok, kisállat simogató, trambulin és arcfestés) várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A program ingyenesen látogatható, eső esetén elmaradnak!
 • Gyermeknap a Bikás Parkban. Egy felejthetetlen nap, ami a kicsikről szól. Egy felejthetetlen nap, ahol a család apraja és nagyja is jól érezheti magát! Koncertek, játékok, ugrálóvárak, állatsimogatók, sportprogramok, versenyek és ajándékok! Számtalan ingyenes program!
 • Gyermeknap a Várkert Bazárban. Gyermeknap alkalmából ingyenes családi napra várják a Várkert Bazárba látogatókat május 28-án vasárnap 10.00 órától. Délelőtt a Testőrpalotában Környei Alice játékkertje varázsolja el a legapróbbakat, az óvodásokat, de az örök gyermekeket is! Délután a Budapest Folk Fest keretében a neoreneszánsz kertben folytatódnak a gyermekprogramok, este pedig világ- és népzenei koncerteket hallgathatnak az Öntőház udvaron.

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés