Most éppen itt vagy:
»
»
Legkedvesebb karácsonyi mesefilmek

Legkedvesebb karácsonyi mesefilmek

A karácsonyi ünnepekhez hozzátartozik a közös filmezés. A televízióban szinte reggeltől estig karácsonyi történeket, filmeket láthatunk. Van azonban néhány olyan klasszikus, amit minden évben szinte kötelező megnézni a gyerekekkel.

Karácsonyi ének (2009)

A klasszikus Charles Dickens féle történet legújabb feldolgozása. A karácsonyi történet főszereplőjét, Mr. Scrooge figuráját Jim Carrey alakítja. A mogorva, megkeseredett, magányos vénember csodájáról szól a film, ami főleg felnőtteket érinthet meg, de a gyermekeknek is nagyon ajánljuk.

A Grincs (2000)

A Grincs (Jim Carrey) egy zöld, szőrös lény, aki ki nem állhatja a karácsonyt, és el akarja lopni. Max nevű kutyájával egy barlangban él, és meglehetősen rossz emlékeket őriz a karácsonyról, noha nyolcesztendős koráig őt is úgy nevelték, mint minden más gyereket, hogy nagyon szeresse a karácsonyt.

Polar Express (2004)

Egy kisfiú lenyűgöző utazásáról szól, Karácsony éjjelén. A történet magával ragadó és ámulatba ejtő, a zenék pedig nagyszerűen kiemelik a mese lényegét, és együtt tökéletes kompozíciót alkotnak.

Karácsony Artúr (2011)

Hogyan képes a Mikulás egyetlen éjszaka alatt a világ összes gyermekének szétosztani az ajándékokat? Kell hozzá egy csúcsszuper szán és egy jól szervezett csapat. A tervekkel ellentétben azonban egy kislány nem kapja meg a neki járó csomagot, így a Mikulás kisebbik fia, Artúr veszi kezébe az ügyet, amivel nem kis zűrzavart okoz.

Shrekből az angyal (2007)

A Shrek filmekből jól ismert szereplők: Szamár, Kandúr, Mézi és a többiek visszatérnek, hogy együtt ünnepeljék a Karácsonyt kedvenc ogréjükkel, aki nem túlzottan örül ennek, hiszen ő a családjával szeretne lenni. Megfeledkezik azonban egy fontos dologról: a családba a barátok is beletartoznak.

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés