Most éppen itt vagy:
»
»
Aquaticum Termál & Wellness Hotel****

Aquaticum Termál & Wellness Hotel****

A játék véget ért! Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

A szerencsés nyertes: Deákné Vágvölgyi Diana

Olvasd el a az alábbi cikket, majd a lap alján található űrlapot töltsd ki!
A helyesen válaszolók között egy 2 felnőtt és 2 gyermek (14 év alatti) részére, 3 nap/2 éjszakára szóló, korlátlan fürdőhasználattal járó, félpanziós pihenést sorsolunk ki, az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** jóvoltából.

A játék ideje: 2015. január 7. — 2015. február 7.
Sorsolás: 2015. február 8.
Beváltható: 2015. december 20-ig
Játékszabályzat

Speciális diétával is gondtalanul

Véget értek a felújítási munkálatok, újjávarázsolódott az Aquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecenben. A szállodában országos szinten is egyedülálló módon újult meg az étlap, így azok is bátran utazhatnak a cívisvárosba, akik egészségügyi okokból speciális diétát követnek.

Világszerte egyre nagyobb figyelmet fordítanak azokra, akiknek egyedi étrendet kell követniük. Magyarországon ez a folyamat még gyerekcipőben jár, így azoknak, akik ételintoleranciával élnek, gyakran le kell mondaniuk arról, hogy beüljenek egy-egy étterembe, és igencsak alaposan kell felkészülniük a nyaralásra. Főleg az édesanyák tudják, mekkora megterhelést jelent, ha gyermekük speciális étrendjére külön figyelni kell már a bevásárlástól kezdve a főzéstechnikán át, az ételek energia- és összetevő-tartalmán keresztül minden részletre. Gyakran otthonról kell vinniük a hozzávalókat, mert nem lehetnek biztosak abban, hogy a szálláshelyen megfelelő ételhez juthatnak. Debrecenben azonban nem kell aggódni a részletek miatt. A speciális diétás ajánlásokat ugyanis a Natura étterem messzemenően követi, a felkészültségről pedig a különoktatáson részt vevő szakácsok és pincérek gondoskodnak. Legyen az tejfehérje-allergia, glutén- vagy laktózérzékenység, esetleg cukorbetegség, a szálloda svédasztalos kínálatában reggel és este mindenki talál számára is fogyasztható finomságot.

Az ízletes és egészséges reggeli után erővel telve vehetik kezdetüket a vízi kalandok. Például az Élményfürdőben, ahol a hatvan méteres átmérőjű kupolacsarnok alatt tizenkét csúszda, mászófal, hullám-, gyermek- és élménymedence kínál egész napos kikapcsolódást. Azok, akik csendesebb feltöltődésre vágynak, az fedett vízicentrumból egy kényelmes üvegfolyosón keresztül közvetlenül a termálfürdőbe sétálhatnak át, vagy a szaunavilág kínál a megszokottnál is többféle szolgáltatást. Sőt a Nagyerdő látványáról sem kell lemondani, ugyanis a szabadtéri termálmedencéből kitekintve a környező erdő szépségén pihenhet meg a szem. A gyermekes családok számára a nap folytatódhat a fürdőn kívül is, például a számtalan szabadtéri játékot kínáló Ötholdas Pagonyban, vagy akár a közeli Állatkertben vagy a Vidámparkban is, továbbá Debrecen belvárosa is rengeteg programot kínál egész nyáron a családoknak. Ha valaki megéhezne közben, ételérzékenysége az ebédnél sem okoz majd fennakadást, mivel a szálloda étlapjáról többféle diétás fogás közül válogathat.

Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel****
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Tel.: + 36 52 514 111 | Fax: + 36 52 311 730
Web: www.aquaticum.hu
E-mail: hotel@aquaticum.hu

 

 

Szabályzat

A helyesen válaszolók között egy 2 felnőtt és 2 gyermek (14 év alatti) részére, 3 nap/2 éjszakára szóló, korlátlan fürdőhasználattal járó, félpanziós pihenést sorsolunk ki, az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** jóvoltából.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Babaindex adataikat felhasználja Babaindex hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Babaindex harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.

A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

Amennyiben a nyertes játékos a nyeremény kiértesítést követő 8 napon belül nem jelentkezik, a sorosolást megismételjük, pótnyertes kihúzására kerül sor, és a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik 8 napon belül nyereményéért.

Továbbá a résztvevők vállalják, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerülnek, úgy a nyeremény átvételétől számított 14 napon belül szerkesztőségünk címére (info@babaindex.hu) fényképet küldenek, amelyen a játékos a nyereményével látható.

A játék ideje: 2015. január 7. — 2015. február 7.
Sorsolás: 2015. február 8.
Beváltható: 2015. december 20-ig

 

Ez a játék sajnos véget ért.

Nézd meg a most futó nyereményjátékainkat!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés