Most éppen itt vagy:
»
»
Kehida Termál Hotel

Kehida Termál Hotel

A játék véget ért! Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

A szerencsés nyertes: Alapi Krisztina

Olvasd el a az alábbi cikket, majd a jobb oldalt található űrlapot töltsd ki!
A helyesen válaszolók között egy 2 felnőtt és 2 gyermek részére, 2 éjszakára szóló, korlátlan fürdőhasználattal járó, félpanziós pihenést sorsolunk ki, a Kehida Termál Hotel**** jóvoltából.

A játék ideje: 2013. június 1. — 2013. június 30.
Sorsolás: 2013. július 5.
Beváltható: 2013. december 20-ig
Játékszabályzat

Kehida Termál gyógy-és Élményfürdő, Hotel****

Baba- és családbarát szálloda! ….. minden Gyermek álma Kehida!

A négycsillagos bababarát hotelhoz tartozó Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdõ mindhárom generáció számára egész évben széleskörű szolgáltatásokat nyújt.
A legkisebbek bébi-pancsolókban fürödhetnek, élvezhetik a baba-, és gyermekcsúszdát, a nagyobb gyerekek számára felejthetetlen élményt nyújt a 94 méter hosszú hang és fényefekttel ellátott csőcsúszda valamint a szabadtéri 2 óriási kamikazecsúszda. Csemete Kuckónk egész nap programokkal várja a gyerkőcöket, ahol Timi nénivel barkácsolhatnak, festhetnek. Jó időben irány a medence! Vízi aerobik az egész családnak, vicces vízi játékok a kinti medencében a gyermekeknek! :-)

Összesen 13 medence nyújt örömteli fürdőzést az egész családnak, mindenki megtalálja saját élményének forrását! Hideg-34-38 fokos meleg vizes úszómedence, sodró medence, szabadtéri hullámmedence, buzgárok, nyakzuhany, vízesés, szauna oázisban minden nap sós-mézes-jeges szaunafelöntésekkel, finn szaunákkal, aroma- és zene terápiás kabinnal, gőzfürdővel, infrakabinnal, Kneipp taposó medencével, merülõ medencével, pezsgõfürdõvel várjuk Önöket! Mintegy 2 500 ingyenes nyugágy áll a fedett fürdõben és a szabadtéri strandon rendelkezésre.

Amennyiben véletlenül nem Ön nyeri meg a főnyereményünket, keresse akciónkat, egészen biztosan talál az ön pénztárcájának megfelelőt, hiszen több szállásegységgel is rendelkezünk! A Kehida Termál Hotel**** (link: http://kehidatermal.hu/kehida-termal-hotel)közvetlen összeköttetésben van a fürdővel, ajánljuk a családosoknak, idősebb vendégeinknek! A 24 szobás Kehida Termál Hertelendy Ház (link: http://kehidatermal.hu/hertelendy-haz) 200 méterre fekszik a fürdőtől, gyalogosan 4-5 percre. Gyönyörű szobái, kényelmes terasza igazán kellemes kikapcsolódást nyújt pároknak! Sőt még az alagsorban különálló wellness részlege is van jacuzzival, gőzfürdővel, fitnessz teremmel, így ha este bezár a fürdő a Hertelendy Ház vendégei 24 órában használhatják a wellness centrum szolgáltatásait!
Az Élményfalunk (link: http://kehidatermal.hu/kehida-elmenyfalu) 15 db 4-6 fős apartmanjait, nagyon kedvező áron kínáljuk, akár önellátással is!

Amennyiben a környékünkön nyaral, akár a Balatonon, látogassa meg a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőnket (link: http://kehidatermal.hu/gyogy-es-elmenyfurdo)! 3 órás-, egész napos jeggyel és kedvező árú családi jeggyel várjuk Önöket! Legyen a vendégünk a Kehida Termálban!

 

Szabályzat

A helyesen válaszolók között egy 2 felnőtt és 2 gyermek részére, 2 éjszakára szóló, korlátlan fürdőhasználattal járó, félpanziós pihenést sorsolunk ki, a Kehida Termál Hotel**** jóvoltából.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Babaindex adataikat felhasználja Babaindex hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Babaindex harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.

A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

Amennyiben a nyertes játékos a nyeremény kiértesítést követő 8 napon belül nem jelentkezik, a sorosolást megismételjük, pótnyertes kihúzására kerül sor, és a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik 8 napon belül nyereményéért.

Továbbá a résztvevők vállalják, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerülnek, úgy a nyeremény átvételétől számított 14 napon belül szerkesztőségünk címére (info@babaindex.hu) fényképet küldenek, amelyen a játékos a nyereményével látható.

A játék ideje: 2013. június 1. — 2013. június 30.
Sorsolás: 2013. július 5.

A nyeremény 2013. december 20-ig váltható be.

Ez a játék sajnos véget ért.

Nézd meg a most futó nyereményjátékainkat!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés