Most éppen itt vagy:
»
»
Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál 2015 – Nyerj belépőt!

Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál 2015 – Nyerj belépőt!

A játék véget ért! Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

A játék nyertesei: 
Ábelné Oláh Szilvia
Gyánó Anna
Torossyné Guszter Angéla Edina

Olvasd el a az alábbi cikket, majd töltsd ki a lap alján található űrlapot!
A helyesen válaszolók között 3 db családi belépőjegyet sorsolunk ki, a TEMOFESZT jóvoltából. A családi belépő 4 db jegyet tartalmaz a Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztiválra.

A játék ideje: 2015. október 1. — 2015. október 7.
Sorsolás: 2015. október 8.
Beváltható: 2015. október 11-ig
Játékszabályzat

Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál 2015 – Nyerj belépőt!

Immár hetedik alkalommal rendezik meg Közép-Kelet Európa legnagyobb vasútmodell kiállítását a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A TEMOFESZT 2015. október 9. és 11. között, 5.000 m2-en, közel 30 terepasztallal és 130 kiállítóval várja az érdeklődőket.

Az idei kiállításon a kisebb, hagyományos terepasztalokra helyezik a hangsúlyt, de több méretarányú és formájú asztalt is megcsodálhatunk. A hagyományos terepasztalok mellett interaktív helyszínekkel is várják a látogatókat, ahol a kezdő modellezők is kipróbálhatják magukat.

A vasúti vitrinmodellek között igazi régiségeket, ritkaságokat tekinthetünk meg, mint például buszok, autók, sőt még sci-fi makettek is láthatók lesznek.

Ismét vár mindenkit a tavalyi évben nagy sikert aratott RC jármű show, ahol a kamionok és munkagépek körülbelül 20 köbméter földet mozgatva terepet, utat építenek vagy hordják, rakodják majd az építőanyagokat.

temofeszt

Az Élő Minivilág Környezetvédelmi Alapítvány terepasztala különleges helyszínen, egy IKARUS 280-as csuklós buszban tekinthető meg, mely a tudatos környezetvédelem fontosságát mutatja be.

A fesztivál ideje alatt is zavartalanul látogathatóak a Magyar Vasúttörténeti Park interaktív programjai: kerti vasutazás, kézi és motoros hajtányozás, fordítókorongozás, NOHAB mozdonyon utazás, elektromos kisautózás és a sok régi mozdony, kocsi.

A rendezvény rossz idő esetén is látogatható, mivel a terepasztalok a kőrfűtőházban, fedett helyen lesznek felállítva.

Minden korosztályt szeretettel várnak, hiszen a TEMOFESZT egy olyan esemény, amelyen mindenki megtalálhatja kortól, nemtől függetlenül az őt érdeklő régi és új dolgokat, szakmai és játékos formában egyaránt.

További információ: www.temofeszt.hu

 

Szabályzat

A helyesen válaszolók között 3 db családi belépőjegyet sorsolunk ki, a TEMOFESZT jóvoltából. A családi belépő 4 db jegyet tartalmaz a Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztiválra.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Babaindex adataikat felhasználja Babaindex hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Babaindex harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.

A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

Amennyiben a nyertes játékos a nyeremény kiértesítést követő 1 napon belül nem jelentkezik, a sorosolást megismételjük, pótnyertes kihúzására kerül sor, és a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik a nyereményéért.

Továbbá a résztvevők vállalják, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerülnek, úgy a nyeremény átvételétől számított 14 napon belül szerkesztőségünk címére (info@babaindex.hu) fényképet küldenek, amelyen a játékos a nyereményével látható.

A játék ideje: 2015. október 1. — 2015. október 7.
Sorsolás: 2015. október 8.
Beváltható: 2015. október 11-ig

 

Ez a játék sajnos véget ért.

Nézd meg a most futó nyereményjátékainkat!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés