Most éppen itt vagy:
»
»
Oxigén Hotel**** & Zen Spa

Oxigén Hotel**** & Zen Spa

Pihenj az Oxigén Hotel**** & Zen Spaban!

A játék véget ért! Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

A szerencsés nyertes: Berszánné Vakulya Mónika

Olvasd el a az alábbi cikket, majd a jobb oldalt található űrlapot töltsd ki!
A helyesen válaszolók között egy darab, 2 fő részére, 2 éjszakára szóló, korlátlan wellness használattal járó, félpanziós pihenést sorsolunk ki, az Oxigén Hotel ****& Zen Spa jóvoltából.

A játék ideje: 2013. április 24. — 2013. május 25.
Sorsolás: 2013. május 27.
Beváltható: 2013. december 20-ig
Játékszabályzat 

 

Oxigén Hotel**** & Zen Spa

Az Oxigén Hotel**** & Zen Spa különleges távolkeleti wellness világa igazi spirituális, lélekápoló, egészségjavító élményt nyújt olyan szolgáltatásaival, mint a tai chi, a zazen meditáció,a szauna szeánsz, vagy a különleges gyógyhatású távolkeleti masszázsok, és még hosszan sorolhatnánk.

De nem csak a szolgáltatásaink egyediek, a környék is számtalan vonzerőt rejt. A Bükk-hegység déli lankái, sűrű erdei gondoskodnak az ország legtisztább levegőjéről, szállodánk is erről kapta a nevét. A festői kisfalu, Noszvaj környéke kirándulásokra, biciklizésre, nordic walkingra csábít. (Szükséges eszközök szállodánkban rendelkezésre állnak.) Eger barokk belvárosa és a híres Egri Vár is szinte kőhajításnyira található, ugyanúgy mint a térség híres fürdői, a Zsóry, a bogácsi és az Egri Török Fürdő.

Az Oxigén Hotel ****& Zen Spa Noszvajon egy négyhektáros ősfás parkban 50 szobával, 200 fős konferenciaközponttal, tágas Zen Spa wellness résszel és különleges hangulattal várja vendégeit. Építészeti, belsőépítészeti stílusa elegáns, mégis természet közeli élményt nyújt a rusztikus, de mégis modern, különleges stílusával. A szállodát kiegészíti az egzotikus hangulatú Zen Spa távolkeleti berendezésével, autentikus meditációs zenéjével, a füstölők illatával, amelyek minden érzékszervünkre egyszerre hatnak. Emellett képzeletünket is inspirálja a wellnesst körülölelő japán kert, meditációs kert, amelyre a fürdőből, sőt még a szaunákból is kilátás tárul.

Lélegezzen fel az Oxigén Hotel ****& Zen Spaban és töltse fel nálunk a Zenergia!

További részletek

 

Szabályzat

A helyesen válaszolók között egy darab,2 fő részére, 2 éjszakára szóló, korlátlan wellness használattal járó, félpanziós pihenést sorsolunk ki, az Oxigén Hotel ****& Zen Spa jóvoltából.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Babaindex adataikat felhasználja Babaindex hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Babaindex harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

Amennyiben a nyertes játékos a nyeremény kiértesítést követő 8 napon belül nem jelentkezik, a sorosolást megismételjük, pótnyertes kihúzására kerül sor, és a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik 8 napon belül nyereményéért.

Továbbá a résztvevők vállalják, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerülnek, úgy a nyeremény átvételétől számított 14 napon belül szerkesztőségünk címére (info@babaindex.hu) fényképet küldenek, amelyen a játékos a nyereményével látható.

A játék ideje: 2013. április 24. — 2013. május 25.
Sorsolás: 2013. május 27.
A nyeremény 2013. december 20-ig váltható be.

Ez a játék sajnos véget ért.

Nézd meg a most futó nyereményjátékainkat!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés