Most éppen itt vagy:
»
»
Sonnentherme élményfürdő

Sonnentherme élményfürdő

Irány Ausztria!

A játék véget ért! Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

A szerencsés nyertes: Csesznok Anna

 

Olvasd el a az alábbi cikket, majd a jobb oldalt található űrlapot töltsd ki!
A helyesen válaszolók között egy darab, 2 éjszakára szóló pihenést sorsolunk ki, amelyet 2 felnőtt és 2 gyermek (0-10 éves korig) vehet igénybe a Sonnentherme élményfürdő jóvoltából.

A játék ideje: 2013. február 12. — 2013. március 12.
Sorsolás: 2013. március 13.
Beváltható: 2014. március 13-ig
Játékszabályzat 

 

A Sonnentherme élményfürdő programjai babáknak

Ingyenes babaúszás-oktatás 3-18 hónapos babáknak

A kisbabaúszást mára egyre több babás szülő próbálja ki, népszerűsége egyre csak növekszik. Nem véletlenül, hiszen a játékosságon kívül számos egyéb előnnyel is jár a babaúszás: javítja a tájékozódási képességet, az egyensúlyérzéket, ezen kívül erősíti az izomzatot. A vízben és víz alatt végzett mozgások fejlesztik a gyermek motorikus fejlődését és önbizalmát.

 

Babaszauna 0-2 éves korig

Sokan azt gondolják, hogy a babák számára káros a szaunázás, de ez nem így van. Egy 3-5 perces könnyed szauna, 60-70 °C-os hőmérsékleteten ellazítja a kisbabákat és anyukájukat is. Az izzadás az immunrendszer erősödését és ezáltal a szervezet ellenálló-képességének megnövekedését okozza. A szaunázást egy rövid séta és egy 5 perces, langyos medencében történő merülés követi. Zárásképpen pedig jöhet a törölközés és a jól megérdemelt ivás.

 

Babamassázs 0-1 éves korig

A babamasszázs (vagy más néven lepkemasszázs) egy lágy mozdulatsorból álló, simogató masszázstípus. Ezt a masszázst a szülők végezhetik babájukon, természetesen csak miután elsajátították a masszázstechnikát okleveles szakemberektől. A babamasszázs jótékony hatással van a babára: ellazítja izomzatát és felgyorsítja a vérkeringését. A masszázs hatására a babában megnő a biztonságérzet és megerősíti a szülő-gyerek kapcsolatot.

 

Babykneipp

Sebastian Kneipp német természetgyógyász fejlesztett ki egy olyan vízkúrát, amely immunerősítő hatással rendelkezik. A kúra lényege, hogy különböző hőmérsékletű vízzel kell locsolni a test felületét. A Kneipp-féle játék elősegíti az egészséges felnőtté válást a babák számára.

További részletek

 

Szabályzat

A helyesen válaszolók között egy 2 éjszakára szóló pihenést sorsolunk ki, amelyet 2 felnőtt és 2 gyermek (0-10 éves korig) vehet igénybe a Sonnentherme élményfürdő jóvoltából.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Babaindex adataikat felhasználja Babaindex hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Babaindex harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyertest a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

Amennyiben a nyertes játékos a nyeremény kiértesítést követő 8 napon belül nem jelentkezik, a sorosolást megismételjük, pótnyertes kihúzására kerül sor, és a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik 8 napon belül nyereményéért.

Továbbá a résztvevők vállalják, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerülnek, úgy a nyeremény átvételétől számított 14 napon belül szerkesztőségünk címére (info@babaindex.hu) fényképet küldenek, amelyen a játékos a nyereményével látható.

A játék ideje: 2013. február 12. — 2013. március 12.
Sorsolás: 2013. március 13.
A nyeremény 2014 március 13-ig váltható be.

Ez a játék sajnos véget ért.

Nézd meg a most futó nyereményjátékainkat!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés