Most éppen itt vagy:
»
»
Dorogsághy Orsolya Szülésznő

Dorogsághy Orsolya Szülésznő

Szülésznő, diplomás és okleveles ápoló vagyok, jelenleg a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet munkatársaként elsősorban meddőségi problémával küzdő páciensekkel foglalkozom.
10 évig dolgoztam szülésznőként, ezen időszak alatt ezernél is több újszülöttet segítettem világra, és több száz kismama tisztelt meg azzal, hogy várandósságát is végigkísérhettem. Munkám során részt vettem a terhesgondozás folyamatában, szülésfelkészítő foglalkozások szervezésében és megvalósításában, gyermekágyasok ellátásában, császármetszés utáni ellátásban, vagyis minden olyan területen lehetőségem volt gyakorlatot szerezni, amellyel a párok a várandósság, szülés és gyermekágy időszakában találkozhattak.
Mindezek mellett újszülött újraélesztő tanfolyamot is elvégeztem, mivel úgy gondolom, hogy ezen ismeretek is nagyon fontosak lehetnek a jövendőbeli szülők számára. Kiemelten fontos területnek tartom a lombikprogramban részt vevő párok felkészítését, de mindezek mellett örömmel válaszolok a várandóssággal, szüléssel, és gyermekággyal kapcsolatos kérdéseire. Két iker kislány édesanyjaként saját magam is tapasztaltam, hogy a tudás sokszor megnyugvást jelent ebben a változásokkal teli, boldog, de sokszor nagyon nehéz időszakban.

Kérdezz szakértőnktől!>>

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés