Most éppen itt vagy:
»
»
Dr. Hoffmann Ildikó csecsemő – és gyermekgyógyász, neonatológus

Dr. Hoffmann Ildikó csecsemő – és gyermekgyógyász, neonatológus

Középiskolai és egyetemi tanulmányaimat Szegeden végeztem. 1996-ban érettségiztem a szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban, majd az általános orvosi diplomát 1993-ban vettem át a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a szegedi Gyermekgyógyászati Klinikán dolgoztam, majd a Nőgyógyászati Klinika  Újszülött osztályán voltam klinikai orvos.

2000-ben szakvizsgát tettem csecsemő-és gyermekgyógyászatból, 2004-ben pedig neonatológiából (újszülöttekkel, koraszülöttekkel foglalkozó szakterület), mindkettőt kiváló eredménnyel.

2003-tól újra a Gyermekklinikán, a koraszülött osztályon dolgoztam. 2005 őszén költöztünk két gyermekemmel Budapestre, ahol a Szent Margit Kórház Koraszülött és Újszülött osztályán dolgoztam a kórház átmeneti bezárásáig. Így 2007 őszétől házi gyermekorvosként tevékenykedem a III. kerületi praxisomban.

Egy évig az MSD Magyarország Vakcina divíziójában is tevékenykedtem külső munkatársként.

Szegedi éveim alatt a koraszülött és beteg újszülött sürgősségi ellátásban vettem részt mentőorvosként a szegedi Koraszülött Mentőszolgálatnál.

2005-ben elvégeztem az ATLS (Advanced Trauma Life Support) tanfolyamot, mely egy nemzetközi, egységes sürgősségi traumás sérült ellátási protokoll.

Jelenleg a háziorvosi praxisban dolgozom, valamint neonatológiai ügyeleti ellátást végzek a Szent Margit Kórház újra megnyílt Újszülött osztályán, illetve a Maternity Klinikán.

Kérdezz szakértőnktől! >>

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés