Most éppen itt vagy:
»
»
Dr. Vereczkey Attila meddőségi és endoszkópos specialista, orvosigazgató

Dr. Vereczkey Attila meddőségi és endoszkópos specialista, orvosigazgató

Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

Tanulmányaimat Szegeden végeztem. A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Szülészeti- Nőgyógyászati Klinikáján szereztem szakképesítést. Elvégeztem a József Attila Tudományegyetem Közgazdaságtudományi szakát, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi és Diplomáciai Tanulmányok Intézetében diplomáciai szakon végeztem. Európai szülészeti-nőgyógyászati szakvizsgát szereztem.

Szakmai tapasztalatot több világhírű, nemzetközi intézetben szereztem, például London Hospital Medical College, University of Turku, ÁKH Bécs, Dr. Wilhelm Krüsmann Frauenklinik München, University of London, LKH Villach, MONASH Egyetem Ausztrália, Cornell Egyetem New York stb. Dolgoztam a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Női Klinikáján, az Organon nemzetközi gyógyszergyár orvos-igazgatójaként, a Kaáli Intézetben Budapesten és Szegeden, a Schöpf-Mérei Kórház és Anyavédelmi Központban. Pályázat útján nyertem el a Fővárosi Nyírő Gyula Kórház Meddőségi és Asszisztált Reprodukciós Centrumának részlegvezetői főorvosi állását. Dolgoztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II-es Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. Alapítója és ügyvezető orvos-igazgatója voltam a CIRIS Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézetnek.

Több hazai és nemzetközi szakmai és tudományos társaság tagja vagyok. Az angol General Medical Council (GMC) tagja, valamint 2010-ben a GMC a Specialist Registered tagjai közé választottak. Szerzője vagyok több hazai és nemzetközi publikációnak, tudományos előadásnak. Kuratóriumi elnöke vagyok a Reprodukciós Egészségért Közhasznú Alapítványnak. 2010 júliusától a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet Részlegvezető Főorvosa vagyok.

Kérdezz szakértőnktől>>

Eddigi cikkei:

A korai petefészek elégtelenség

Endometriózisom volt, most gyermeket várok!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés