Most éppen itt vagy:
»
»
»
Szoptatási nehézségek

Szoptatási nehézségek

A szoptatás nem mindig zökkenőmentes, olykor nehézségekbe ütközik a kismama, melyek azonban legtöbb esetben könnyedén megoldhatók az információk ismeretében.

Ebben a menüpontban a leggyakoribb nehézségek kapnak helyet, az írások célja az információnyújtás. Ez nem jelenti azt, hogy minden segítséget megad, súlyosabb problémák esetén érdemes a védőnő, illetve a gyerekorvos segítségét kérni.

Szoptatási nehézségek okai

Nem ritka eset, hogy egy-egy nehézség csupán tévhiteken alapul, éppen ezért fontos az információknak birtokában lenni. Ez megkönnyítheti a kismama életét, valamint elősegítheti a baba gyarapodását.

Érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy az anyatejes táplálást semmi más nem tudja teljes mértékben pótolni, ezért minden kismamának elsődleges feladata mindent megtenni azért, hogy ezt a feladatát maradéktalanul képes legyen ellátni.

Természetesen vannak esetek, genetikai és egyéb problémák, amikor valóban nincs mit tenni, de ez olyan kis százalékban fordul elő, hogy nem szabad erre hagyatkozva feladni a küzdelmet. Az is előfordulhat, hogy a nehézségek olyan lehetőségeket vetnek fel a kismamában, amitől megrémülhet, hiszen eddig nem is tudott róluk, mégis több esély van megoldást találni az információk birtokában, mint azok nélkül.

Minden kismama számára az adja a legtöbb esélyt, ha felkészül a szoptatásra, így a váratlan lehetőségek minimálisra csökkennek.

Parnaki Fanni

Tetszett? Lájkold!

Comments are closed.

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Csodák Palotája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés