Most éppen itt vagy:
»
»
»
6 ok, amiért érdemes otthoni IPL szőrtelenítő gépet venni

6 ok, amiért érdemes otthoni IPL szőrtelenítő gépet venni

Vásárlás előtt nemcsak a férfiak, hanem mi, nők is alaposan utánanézünk a vásárolni kívánt terméknek, főképp, ha az egy technikai berendezés és az ára több tízezer forint. Rákeresünk a neten, fórum hozzászólásokat bújunk, összehasonlítunk és mérlegelünk.

Hogy segítsünk olvasóinknak, csokorba gyűjtöttük az érveket, hogy miért is érdemes beruházni egy otthoni IPL szőrtelenítő gépbe:

Érvek az otthoni IPL szőrtelenítő gép mellett:

1. Mert tényleg hatékony és eredményes:ha az IPL technológia ideális alanyai vagyunk (sötétebb színű a szőrünk és világosabb a bőrünk), akkor 100%-ig elégedettek leszünk az elért, tartós eredménnyel. Elfelejthetjük a borotvásepilálós sokszor fájdalmas és időrabló szőrtelenítéseket.

2. Tartós megoldás:ha a kezeléssorozat után a fenntartó kezeléseket is elvégezzük, a szőrtelenséget évtizedekre is kitolhatjuk.

3. Pénzt spórolunk vele: a szalonok szőrtelenítő kezeléseihez képest mindenképp, de ha összeszámoljuk, hogy a hosszú évtizedek alatt mennyit költöttünk gyantázásra, borotvákra, akkor egyből láthatjuk, hogy egy otthoni IPL szőrtelenítő géppel sokat spórolunk, főképp a nagy villanásszámúakkal (mert azt a családban többen is használhatják), arról nem beszélve, hogy búcsút inthetünk a fájdalomnak és a napi/heti maceráknak.

ipl-szortelenites-ipl-szortelenito-gep

4. Időt, energiát spórolhatunk vele:a hagyományos, borotválós, epilálós módszerekhez képest. Nem jelent folyamatos gondot az időpontegyeztetés, a sorban állás, az utazási idő és költsége. Az így megspórolt időt és energiát ezentúl másra fordíthatjuk!

5. Kényelmes és diszkrét kezelési lehetőséget biztosít: hiszen saját otthonunkban használhatjuk, saját időbeosztásunknak megfelelően. Ez mérhetetlen kényelmet és szabadságot ad. A diszkréció nemcsak nekünk, nőknek fontos (ne kelljen csinos hölgyek előtt a szalonokban feszengenünk szőrös lábunk vagy intim területeink kezelésekor), hanem párunknak is, akinek pl. intim területeinek szőrtelenítése még kellemetlenebb lehet.

6. Igényes és ápolt megjelenést biztosít hosszú távon: ami felgyorsult világunkban nem elhanyagolható szempont. Nem kell megijednünk, ha topot vagy szoknyát kell felvennünk, vagy épp egy kis wellnessre csábítanak minket, mert egy  IPL szőrtelenítő gép segítségével könnyedén, fájdalommentesen és főképp tartósan élvezhetjük az elért eredményt: a sima, szőrtelen bőrt. Ráadásként megszabadulhatunk a szőrtüszőgyulladástól és a szőrbenövésektől is.

Kell ennél több?

SzortelenitesIpl.hu

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés