Most éppen itt vagy:
»
»
»
Eredményes fogyás kavitációs zsírbontással

Eredményes fogyás kavitációs zsírbontással

Mind ismerjük azt a – finoman szólva – nem túl kellemes helyzetet, amikor először valami eszelősen szigorú diétával, majd fogyasztó tablettákkal, esetleg egy hónapokig tartó, intenzív edzésprogrammal ugyan sikerül lefogyni, ám amint egy kicsit elengedi magát az ember, a nehezen leadott kilók csak visszakúsznak. További rossz hír, hogy ez az életkor előrehaladtával csak egyre rosszabb lesz. És itt jön a képbe a kavitációs zsírbontás.

Ne hibáztasd azonban magad, ennek nem feltétlenül a lustaság vagy a mohóság az oka. A szervezet hormon- és idegrendszere ugyanis úgy szabályozza a testsúlyt, akár a termosztát a szoba hőmérsékletét. A fogyókúrát, azaz a csökkentett energiabevitelt a szervezetünk hiányállapotként éli meg, így amint újra táplálékhoz jut, rögtön tartalékolni kezd. Ennek következtében van, aki „csak” az eredeti testsúlyát szedi vissza, más viszont akár a leadott testsúly többszörösével is gyarapodhat.

De miért hízunk vissza?

Kevésbé közismert orvosi tény, hogy mind adott számú zsírsejttel születünk, mely felnőtt korban már nem változik. Zsírsejtjeink térfogata azonban porszem nagyságúról képes akár babszem nagyságúra is megdagadni, amennyiben nem megfelelően étkezünk és nem mozgunk eleget, ugyanis zsírsejtjeink funkciója részben a felesleges energia tárolása, a raktározás. A zsírsejteknek pedig pontosan eme tulajdonsága teremti meg a mindenki által jól ismert „jojó effektus” kialakulásának lehetőségét. A fogyókúrák, diéták, a különféle méregtelenítő és fogyasztó kezelések, a rendszeres edzések kivétel nélkül mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, ha azonban nem vigyázunk, oda az erőfeszítéseink eredményeként elért súlyveszteség, és az álom, hogy végleg lefogyunk, szertefoszlik: az átmeneti javulás után, a visszahízás lehetősége mindig fennáll.

A TITOK ugyanis a zsírsejtek számának csökkentésében rejlik.

És pontosan itt jelenik meg a történetben a szépségszalonokban alkalmazott kavitációs zsírbontás. A kavitációs zsírbontás, vagy más néven ultrahangos zsírbontás egyedülállósága pontosan abban rejlik, hogy más alakformáló és fogyasztó módszerekkel ellentétben végleg eltünteti a makacs zsírsejteket, melyek helyére újabbak már nem jönnek létre többé, ezáltal búcsút inthetünk a visszahízásnak, avagy a „jojó effektusnak”.

A biztos és tartós megoldás kulcsa tehát abban rejlik, hogy a zsírsejtek számát csökkentjük, hiszen azok helyére nem keletkeznek újabbak, valamint a még meglévő zsírsejtek sem képesek osztódni.
Erre jelenleg két módszer áll rendelkezésünkre: a műtéti zsírleszívás és a szépségszalonokban használatos ultrahangos, vagy más néven kavitációs zsírbontás. A kavitációs zsírbontás a zsírleszívás sokkal hatékonyabb és fájdalommentes alternatívája, mely olyan területeken is hatásos, ahol más módszerek csődöt mondtak. Alkalmazható például a combokon, a csípőn, a hason, a felkaron is. Hatékonyságára utalva – ultrahangos zsírleszívásként is szoktak emlegetni. További óriási előnye, hogy célzottan csak a problémás területről tünteti el a zsírt (comb, has, fenék, kar), ráadásul, mivel a zsírsejtek nem képesek osztódni, az eltávolított zsírsejtek helyett újak sem keletkeznek.

szepitogepek-kavitacios-zsirbontas

Kavitációs zsírbontás folyamata

kavitációs zsírbontás tehát egy olyan eljárás, melynek segítségével költséges beavatkozás, vágás, szúrás nélkül lehet elfolyósítani a zsírsejteket, amelyek a test kontúrját elcsúfító zsírszöveteket alkotják, így elmondható, hogy a kavitációs zsírbontás a műtéti zsírleszívással megegyező eredményű, ám fájdalommentes és olcsóbb.
Lényege, hogy a problémás területen szétrobbantja a zsírsejteket, tehát csökkenti a zsírsejtek számát. Mivel pedig a zsírsejtjeink nem szaporodnak, a kezelt területen kevesebb zsírsejtünk lesz a továbbiakban, ami centiméterekben mérhető, visszahízás nélküli fogyást jelent.

Fontos megjegyeznünk továbbá, hogy bár sok helyen emlegetik mind az ultrahangos, mind pedig a kavitációs zsírbontást, valójában a két kifejezés egy és ugyanaz! Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy ultrahang és ultrahang között is van különbség, hiszen a szívultrahangot sem alkalmazzák kismamák vizsgálatára. Ahány frekvenciája, annyi felhasználási esete van tehát az ultrahangnak. Attól, hogy egy gép ultrahangos, még nem feltételen jelenti azt, hogy kavitációs zsírbontásra képes. Ezt ugyanis csak a 40.000 Hz frekvencia körüli tartományban működő gépek tudják.

Mi történik a salakanyagokkal?

kavitációs zsírbontás alatt felszabaduló zsírok és salakanyagok a nyirokrendszerbe kerülnek, majd a méregtelenítő szerveken (máj, vese) keresztül a vizelettel és széklettel együtt távoznak a testből. Ez a folyamat napokig is eltarthat, ezért szükséges, hogy a kezelések között legalább 4 nap szünetet tartsunk. A méregtelenítés gyorsítható megfelelő folyadékfogyasztással, finomított cukor kerülésével, illetve nyirokmasszázs alkalmazásával.

Kavitációs zsírbontás eredmények

  1. A narancsbőr csökkenése, eltűnése.
  2. Látványos és mérhető körméret-csökkenés.
  3. A ruhaméret csökkenése 1-2 számmal. (10-15 kezelés után)

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

Minden nőnek és férfinak, aki alakjával, vagy bizonyos testrészeinek kinézetével elégedetlen. Éppúgy használhatják nagyobb felesleggel küzdő csalódott fogyókúrázók, mint modellek vagy sportolók, akik szeretnének még néhány centit lefaragni egyes területekről. A szépségszalonokban is használt kavitációs zsírbontás a legjobb választás mindazoknak, akik a kritikus testrészeken, azaz a hason, csípőn, combon, popsin, karon megtelepedett zsírpárnáikat eddig semmilyen módszerrel nem tudták eltávolítani és akik valódi eredményekre vágynak. Kiváló megoldás szülés utáni súlyfelesleg eltüntetésére, változó korban megjelenő alakproblémák orvoslására, valamint az ülőmunka okozta „úszógumi” felszámolására.

Szeretnél a kavitációs zsírbontás áldásos hatásaival otthonod kényelmében élni? Ma már ez is lehetséges! A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép segítségével ugyanis az exkluzív szalonok kavitációs zsírbontó technológiáját egy otthoni gépbe zárva élvezheted – ami nem csak, hogy jóval kényelmesebb, mint szépségszalonokba járkálni, de lényegesen költséghatékonyabb is. Nem hiszed? Nézd meg magad ide kattintva!

SzépítőGépek.hu

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés