Most éppen itt vagy:
»
»
»
Kollagén Ránctalanítás Során – Beválik?

Kollagén Ránctalanítás Során – Beválik?

Úton-útfélen hallhatjuk, hogy a kollagén mi mindenre jó – ráncokra, narancsbőr ellen, az ízületekre. Ennélfogva senkit sem érhet meglepetésként, hogy az étrend kiegészítő gyártók ezt felismervén számos formában biztosítják a lelkes felhasználók részére a kollagén különböző formáit – kollagén por, ital, tabletta, és még sorolhatnánk. De valóban megéri, ha a hatékony ránctalanítás a célod? Most megtudod!

De mindenekelőtt…

Mi is az a kollagén?

A kollagén a bőröd egyik fontos alkotóeleme, ami a rugalmasságot és a tartást adja neki. Amit fontos tudni a kollagénről, az az, hogy az folyamatosan elhal és újra képződik. 30 éves korodig mindig ugyanannyi képződik, mint amennyi elhal – így bőröd mindig ugyanolyan rugalmas és feszes. Csakhogy 30 éves korodtól már kezd egyre kevesebb létrejönni, miközben ugyanannyi hal el. Ez pedig azt jelenti, hogy 30 éves korodtól évente 1%-kal csökken bőröd kollagén tartalma. Ez eredményezi a ráncokat, majd később a bőr megereszkedését is.

Nem sokat segít a helyzeten az sem, hogy nőként alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű a bőrödet alkotó kollagén hálózat, míg a férfiaknak sokkal kötöttebb. Ennek biológiai okai vannak, hiszen ez a laza bőrszerkezet igencsak jól jön a szülésnél, viszont ez sajnos elősegíti például a ráncok és a narancsbőr kialakulását is.

Smiling middle aged mature grey haired woman looking at camera, happy old lady in glasses posing at home indoor, positive single senior retired female sitting on sofa in living room headshot portrait

Kollagén ráncokra?

Jogos a feltevés, hogy amennyiben a kollagén megfogyatkozása okozza a ráncokat és a bőr megereszkedését, akkor a bőr kollagén tartalmának növelésével feszesíthetjük a bőrünket.

Ez valóban így van, de nem mindegy, hogy hogyan juttatjuk be a kollagén többletet a bőrünkbe – és itt el is érkeztünk a kollagén tabletták, porok, italok és krémek nagy problémájához.

Ahhoz ugyanis, hogy a kollagén hosszú távon csökkentse a ráncokat, sőt, csökkentse a megereszkedést is, a Te saját bőröd kollagéntermelő sejtjeit kell rávenni arra, hogy több kollagént termeljenek.

Amikor viszont Te bejuttatod a szervezetedbe a kollagén tablettát, port, italt vagy bekened a bőröd egy kollagén tartalmú krémmel, az ezekben található kollagén kívülről kerül be a szervezetedbe.

Nem teljesen mindegy, hogy kívülről vagy belülről juttatom be a kollagént?” – teheted fel most a kérdést. Azonban a válasz erre az, hogy sajnos nem, ugyanis a kívülről érkező kollagén nem épül be a Te saját bőröd kollagén szerkezetébe. Ez pedig azt jelenti, hogy viszonylag gyorsan ki is ürül a szervezetedből, tehát nem bír hosszú távú hatással. Van továbbá még egy negatív oldala a kívülről bevitt kollagénnek – a megereszkedéssel nem tesz semmit, legfeljebb a ráncokat csökkenti, már ha ránctalanításról van szó.

ranctalanito-kezeles-kollagen-kapszula

Kollagén tabletták, porok, italok előnyei és hátrányai

Nem minden fekete és fehér. Ugyanis a kollagén étrend kiegészítők szedésének vannak pozitív hatásai is, így most ezeket össze is szedtük Neked.

Előnyei:

  • 30 éves korodig alkalmazva frissebb, üdébb lesz tőle a bőröd, késleltetheted vele az öregedést.
  • 30 éves korodig alkalmazva segít a narancsbőr elleni harcban, már amennyiben kevésbé látható a narancsbőröd vagy csak meg szeretnéd előzni annak kialakulását.
  • 30 éves korodig és afelett is enyhíti az ízületi fájdalmakat és panaszokat.

Hátrányai:

  • 30 éves korod felett alkalmazva már nem képes érdemben hatni a ráncokra.
  • 30 éves korod felett, látványos, erőteljes narancsbőrön alkalmazva nem képes látványosan hatni a narancsbőrre.
  • megereszkedett bőrön nem tud segíteni.
  • Nem tudhatod, hogy milyen adalékanyagokat, stabilizátorokat tartalmaznak ezek a kollagén tabletták, porok és italok, amelyeknek hosszú távon esetleg negatív hatása lehet a szervezetedre.
  • A kollagén tabletták, porok és italok hatóanyaga gyorsabban ürül ki a szervezetedből, mintha azt a kollagént saját bőröd termelte volna meg, így folyamatosan szedned kell őket.
  • Mivel folyamatosan szedned kell ezeket a kollagén tablettákat, porokat és italokat, illetve a krémeket is folyamatosan használnod kell, ezért ezek anyagilag hosszú távon jelentősen megterhelik a pénztárcádat.

Természetesen ismételten csak jogos a kérdés, hogy akkor mégis mit tegyenek a ránctalanodni vágyó nők?

Nos, nekik remek hír lehet, hogy napjainkban már nem csak kollagén tabletták, porok, italok és krémek állnak rendelkezésükre, de olyan ránctalanító és bőrfeszesítő megoldások is, melyek a bőr saját kollagén termelését serkentik. Ez pedig azt eredményezi, hogy nem csak a ráncok csökkennek hosszú távon, de a bőr megereszkedése is látványosan csökken.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés a valódi kollagén termelésért

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés bizony a Te saját bőröd kollagén termelését serkenti, így hatása tartósabb és látványosabb, mintha kollagén tablettát, port vagy italt szednél. Ráadásul a megereszkedést is csökkenti, bónuszként pedig még a narancsbőr ellen is tökéletes, hiszen azt is a bőr rugalmatlansága okozza.

De hol vehetsz igénybe rádiófrekvenciás bőrfeszesítést? Nyugalom, nem kell drága szalonkezelések miatt aggódnod, amik miatt folyton rohanni kell a szalonba munka után. Mivel ugyanis a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés egy igencsak biztonságos és régmúltú, professzionális technológia, már otthoni készülékben is megtalálhatod!

Ilyen készülék a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülék is, mellyel nem csak ráncaidat tüntetheted el, de arcodon és egész testeden felveszi a harcot a megereszkedett bőr és a narancsbőr ellen!

Ez pedig igen, valóban olyan, mintha egy saját kis szépségszalonod lenne – csak nem hogy az otthonodat, de a hálószobádat sem kell elhagynod érte! Ismerőseit, barátaid pedig egyszer csak azt veszik észre, hogy mintha kicseréltek volna!

SzepitoGepek.hu

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés