Most éppen itt vagy:
»
»
»
A tartós szőrtelenség ma már nem illúzió!

A tartós szőrtelenség ma már nem illúzió!

Bár most még messzinek tűnik a következő nyár, de jó, ha tudod, hogyha most elkezdesz egy IPL tartós szőrtelenítő kúrát, akkor jövő nyáron egész biztosan nem okoz gondot majd egy spontán strandolás!

Végre hatékonyan szőrteleníthetünk – mindannyian

Az ideiglenes megoldást nyújtó és felettébb macerás borotva, gyanta, epilátor, stb. helyét a modern nők életében végérvényesen átvette a tartós szőrtelenítés, konkrétabban az IPL villanófényes szőrtelenítés (intenzív pulzáló fény). Ez a módszer rendkívül előnyös, hiszen nemcsak napokra/hetekre szabadít meg az idegesítő szőrszálaktól, hanem évekre! Valljuk be, mindenki erre vágyik! Miért is választanánk a kellemetlen, ósdi módszereket, ha létezik ezeknél sokkal hatékonyabb, praktikusabb és fájdalommentesebb eljárás? Gondolkodjunk most ősszel, hogy jövő nyárra le legyen tudva a gond!

Szőrteleníteni vagy szőrteleníteni? Ez már nem kérdés!

A gyönyörűen sima bőr a hétköznapokon is elvárás, hiszen kevés dolog kiábrándítóbb, mint a nemkívánatos szőrszálak látványa, például egy ujjatlan felsőben. A szőrtelenítés viszont nem éppen tartozik a kedvenc fürdőszobai elfoglaltságaink közé.

Tudtad? A nyugati világban először az I. világháború alatt mutattak be borotvált hónaljú modelleket, méghozzá angol és amerikai képeslapokon.

A régimódi szőrtelenítő technikák körülményesek, időrablók és korántsem tartósak. Ezen kellemetlen és végeláthatatlan szőrtelenítési módszerek helyett az IPL szőrtelenítés igazi megoldást kínál, még az érzékeny helyeken is (pl.: intim zóna, hónalj). A szőrszálakkal folytatott küzdelem nemcsak a nők, hanem a férfiak életét is megkeseríti, szerencsére a selymes női láb mellett a vonzó férfi mellkas is sima ügy az IPL tartós szőrtelenítés révén.

Hogyan működik az IPL tartós szőrtelenítés?

Az IPL gyors és látványos szőrszálcsökkenést biztosít, méghozzá kivételes biztonságban. Az IPL szőrtelenítő kezelés során széles spektrumú (500-1200 nm) fényimpulzusok vetítődnek a szőrtüszőbe, a hő hatására pedig a szőr gyökere roncsolódik, elpusztul. A kezelések rendszeres ismétlése révén tovább maradnak nyugalmi fázisban a szőrszálak, így tartósan késleltetve lesz a visszanövésük, így lesz ez a szőrtelenítési módszer tartós hatású.

Kérdések és válaszok az IPL tartós szőrtelenítésről

  • Valóban tartós az IPL szőrtelenítés?

Igen! Az eredmény tartós, évekig tartó. Persze azt tudni kell, hogy az IPL technológia kizárólag a növekvő (anagén) fázisban lévő szőrszálakra képes hatni, s mivel mindig csak a szőrök egy része van ebben a fázisban, ezért 1-1 testtájat többször kell megkezelni a tartós hatás érdekében. Tehát csak kezelések sorozata hozhat tartós, évekig tartó eredményt. Mindez azt jelenti, hogyha most ősszel elkezdjük az IPL kúrát, jövő nyárra már ragyogó istennőként tündökölhetünk a vízpart mellett.

  • IPL szőrtelenítő kúra közben kizárólag borotvát lehet használni?

Igen! A szőr leborotválása azért szükséges, hogy a villanófény teljes mértékben le tudjon jutni a szőrszál gyökeréhez. A gyantázás és az epilátor viszont azért nem jó módszerek IPL szőrtelenítési kúra közben, mert ezek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat, amire az IPL villanófénye éppenséggel hatna, ekképpen sikertelenné teszik a kezelést. Emiatt IPL kúra elkezdése előtt tanácsos megvárni a szőrszálak újbóli kinövését gyantázás, epilálás után. A szőkítés szintén nem ajánlott, hiszen ez pedig a szükséges sötét festékanyagot (melanin) vonja ki a szőrszálakból.

  • Miért nem ajánlatos napozni/szoláriumozni IPL szőrtelenítő kúra közben?

A barnulás/barnítás azért nem ajánlott IPL szőrtelenítő kúra közben, mert csökkentik a kezelések hatékonyságát. Az IPL szőrtelenítés ugyanis annál hatékonyabb, minél nagyobb a kontraszt a bőr és a szőr színe között, de amikor barnulunk, akkor nyilván a bőr színe sötétedik, a szőr színe világosodik, így a szőr festékanyaga nem lesz kellően sötét. Ha mégse tudunk lemondani a napozásról/szolizásról, akkor számolnunk kell azzal, hogy barnulás mellett hosszabb idő lesz, mire eredményt érünk el az IPL-lel.

  • Milyen területeket lehet kezelni?

A szokásos láb, hónalj, kar népszerű triumvirátusa mellett az intim zónában és az arcon is biztonsággal használható az IPL módszere, méghozzá fájdalom nélkül.

  • Melyek a kizáró tényezők?

Bizonyos egészségügyi állapotok fennállása esetén nem ajánlott az IPL tartós szőrtelenítés, például terhesség, epilepszia, bőrbetegségek, daganatos betegségek, sebgyógyulási hajlam, stb. Tulajdonképpen saját magunk megnyugtatása  érdekében bármely komolyabbnak ítélt betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén érdemes orvossal konzultálni IPL kúra elkezdése előtt.

IPL tartós szőrtelenítés – a könnyebb élet záloga

5+1 ok, amiért leveszi a válladról a gondokat az IPL tartós szőrtelenítés technológiája:

1. Éveken keresztül élvezheted a hosszan tartó simaságot az összes testfelületeden és nem kell aggódnod az újranövő szőrszálak miatt.

2. Éveken keresztül bármilyen ruhát felvehetsz.

3. Éveken keresztül bármilyen programra igent mondhatsz.

4. Éveken keresztül nem kell kozmetikai szalonba rohangálnod szőrtelenítés miatt, így rengeteg pénzt, időt és energiát spórolsz meg.

5. Éveken keresztül mindenki azt fogja kérdezgetni tőled, hogy lehetsz Te mindig ennyire ápolt, csinos és magabiztos?

6. Éveken keresztül nem kell homlokráncolva méregetned magad a tükörben.

www.vitaminsziget.com

Otthoni IPL szőrtelenítő gépek összehasonlítása

A Babaindex olvasói most 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg a DEESS IPL otthoni szőrtelenítő gépet. Tovább a kuponra>>

 

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés