Most éppen itt vagy:
»
»
»
Végleges szőrtelenítés – kész átverés!

Végleges szőrtelenítés – kész átverés!

Mi, nők fáradhatatlanul gyaluljuk magunkat a legkülönbözőbb testrészeinken napi és heti szinten, hogy megszabaduljunk azoktól az átkozott szőröktől, méghozzá a legkülönfélébb eszközökkel: borotva, epilátor, gyanta, szőrtelenítő krém. Mindezt miért? Hogy tetszünk a férfiaknak és persze magunknak. Ebben a rohanó világban azonban a munka, család és háztartás triumvirátusa mellett igazi kihívás, hogy minden pillanatban csinosak, ápoltak és szőrtelenek legyünk. Nem véletlen, hogy erre a problémakörre már egy egész iparág épült.

Végleges szőrtelenítés, mint hiedelem

Szinte nincs olyan magára valamit adó nő, akinek ne okozna problémát, hogy itt-ott nem éppen a legsimább és legbársonyosabb a bőre. S miután azok a nyavalyás szőrszálak hihetetlen módon meg tudják keseríteni a mindennapjainkat, így az említett iparág tisztességtelenebbik fele szemrebbenés nélkül képes mindenféle képtelenséggel megetetni a gyanútlan lányokat, nőket, asszonyokat. Az egyik ilyen, hogy létezik végleges szőrtelenítés. Sajnos ez egy óriási ferdítés, még nincs ilyen technológia.

Miniatürizálódás, mint kulcsszó
A hagyományos, átmeneti megoldást nyújtó módszereket (borotva, epilátor, gyanta, krém) szerencsésen túlszárnyaló legmodernebb szőrtelenítő technológiák (IPL szőrtelenítés, lézeres szőrtelenítés) hatása sem végleges. Azért nem lehet végleges, mert létezik egy olyan folyamat, amit miniatürizálódásnak hívnak. Ez azt jelenti, hogy a kezelés által megroncsolt szőrhagyma pár év után újraéledhet (gyenge, vékony és világos piheszőrzet tud kinőni belőle), ezért nem mondható az IPL szőrtelenítés és a lézeres módszer sem véglegesnek, kizárólag tartósnak.

ipl_szortelenites

Tartós szőrtelenítés, mint opció

Tehát egyelőre csak tartós szőrtelenítés létezik, de tulajdonképpen a mondatból el is hagyható a CSAK, hiszen így is egy hatalmas vívmányról van szó! Az eddigi 1-2 napos vagy hetes szőrtelenség helyett ugyanis végre több évnyi szőrmentességnek örülhetünk.

Az IPL szőrtelenítés és a lézeres módszer esetében is a fény az, ami képes arra, hogy a növekedési stádiumban lévő szőrszálakat roncsolja és meggátolja az újranövekedésüket. Ebben a növekedési fázisban a szőrzetnek kb. 20-30%-a van, ezért mindenképpen egy több kezelésből álló kezeléssorozatot kell elvégezni ugyanazon a testtájon.

Otthoni IPL szőrtelenítés, mint jobb megoldás

Az IPL szőrtelenítés jobb alternatíva, mint a lézeres, mert az IPL fájdalommentes, ráadásul gyorsabb és olcsóbb is. Arról nem beszélve, hogy a lézeres kezeléshez mindenképpen szakképzettség kell, ezért csak orvosi, szépészeti klinikán vehetjük igénybe. Az IPL szőrtelenítést viszont olyan biztonságosra tökéletesítették, hogy ma már kaphatóak otthoni IPL szőrtelenítő gépek is, amelyekkel bármikor elvégezhetjük az IPL szőrtelenítő kezeléseket.

A Babaindex olvasói most 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg a DEESS IPL otthoni szőrtelenítő készüléket. Tovább a kuponra>>

www.vitaminsziget.com

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés