Most éppen itt vagy:
»
»
Babafotózás

Illanó Pillanat – Kismama, családi és babafotózás

Telefon: 06 30/388-4859
E-mail: illanopillanat@gmail.com
Honlap: www.illanopillanat.hu
Leírás: Sztrelkó Mónika vagyok. 20 éven keresztül dolgoztam tervező grafikusként, de kicsi korom óta fotográfusnak készültem. Mindig összeszedtem a családi fotókat. Nagymamám családi meséi mellett, hangulatok maradtak meg, melyeket mind a mai napig őrzök. Nagyon szeretem a fekete-fehér képek világát. A jelenből a gombnyomás pillanatában  lesz múlt, a képen annak a lenyomatát őrizzük  –  ami volt….- A fényképezőgép képeket örökít meg, de valójában a puszta képnél jóval többet rögzít. Titkos vágyainkat, érzéseinket. A fénykép egy folyamat kimerevített pillanata, s ha elillant azonnal megy tovább az élet. Különös dolog , mely mindig jelen időben van, mindenkit egyetlen pillanatban ábrázol, és az a pillanat soha többé nem jön el. Az utókor számára készítjük, és miközben villan a zár, önmagunk jövőbeni változatára gondolunk, amint visszatekint erre az eseményre. Mindegyik fénykép egy történet. Remélem munkámmal és képeimmel segítek másoknak a családi pillanatok emlékeit megőrizni, ajándékozni.
Termékek: Kismama, családi és babafotózás

Szalay Mona Fotográfus

Telefon: 06-30-241-8371
E-mail: szalaymona@gmail.com
Honlap: www.foto.szalaymona.hu
Leírás: Kedves várandós Kismama, kedves Édesanya! Imádom a gyermekeket és szerencsésnek érzem magam, hogy nagyon hamar megtalálom velük a közös nyelvet, hamar barátságot tudok velük kötni. Ez a jó kapcsolat megalapozza azt a hangulatot, melyben a gyermeked oldottan, természetesen, önmagát adva lehet jelen a fotózásomon. Meggyőződésem, hogy mindenkiről lehet jó fotót készíteni, csak egy jószemű fotós szükséges hozzá, aki észreveszi Benned a pozitívumot, kihangsúlyozza az előnyeidet.Boldog vagyok, ha jelen lehetek egy új élet kezdetekor. Idehaza még gyermekcipőben jár a szülések fotózása, de szerencsére vannak bátor és “bevállalós” kismamák, akik átérzik ennek a jelenőségét. A pocakfotók folytatása lehet a szüléskor készült fotósorozat, mely egy időben születik meg gyermekeddel.Édesanyaként rájöttem arra, hogy minden fotó olyan örökké tartó élményt idéz fel, melyeket csak az évek múlásával fog tudni egy szülő igazán értékelni.Fotóid elkészítését otthoni környezetben, vagy stúdióban egyaránt vállalom.Fotózás női szemmel, érzelemmel.
Termékek: Újszülött fotózás, születés fotózás, kreatív családfotók, gyermekfotók, portréfotók, modellfotók, kismamafotók készítése. Fotózás női szemmel, érzelemmel.

Gyermek-foto

Telefon: +3612251908, +36703715096
E-mail: info@gyermek-foto.hu
Honlap: www.gyermek-foto.hu
Leírás: A pillanat örök emlék marad!Fotóstúdiónkban a divat, reklám és portréfotózás mellett tíz éve foglalkozunk gyermekfotózással, kismamafotózással is.A profi felvételeket professzionális technikai hátterünk garantálja: Multiblitz világítástechnikát és csúcsminőségű Nikon digitális felszerelést használunk. Előhívott képeink minőségéért saját laborhátterünk kezeskedik, ahol egyedileg, háttér és bőrszín szerint szűrik a képeket.„A fénykép az egy csoda dolog! Az a pillanat, az a kor sosem tér már vissza. Múlik az idő. Valamit meg kell állítani, megörökíteni. Valamivel dokumentálni kell, hogy voltunk.” Időszakosan plusz engedményekkel, ajándékokkal és különböző nyereményjátékokkal várunk titeket! Érdemes hát követni minket itt a weboldalunkon és a facebookon is.
Szolgáltatások: újszülött fotózás kiszállással Budapesten, Családi fotózás kiszállással,Műtermi fotózás, Exkluzív (családi, baba-mama, tini) minimál hátteres fotózás,Kismama sorozat, Szülinapi zsúr fotózás, Keresztelő fotózás, Egyéb termékek:montázs, naptár, üdvözlőlap, festővászon vakrámán, kasír habkartonra 

Elsőmosoly.hu

Telefon: +36204243439
E-mail: elsomosoly@gmail.com
Honlap: www.elsőmosoly.hu
Leírás: Husztiné Kovács Reni vagyok, két igazi örökmozgó és mindig vidám, zsivány kisfiú anyukája. 2010-ben váltam először édesanyává és első kicsimnek köszönhetem, hogy belevágtam egy régóta dédelgetett álomba.Hobbi szinten kicsi korom óta fotózgattam, de kisfiamnak köszönhetően úgy döntöttem, nagypapám nyomdokaiba lépek és komolyabban kezdek foglalkozni ezen művészeti ággal.Kimondottan az újszülött babák fotózására specializálódtam és igyekszem folyamatosan bővíteni tudásomat és kelléktáramat, hogy szebbnél szebb képekkel ajándékozhassam meg megrendelőimet. Mostanság viszont egyre többen kérdezik tőlem, hogy nagyobb gyerkőcöt, esetleg a már fotózott picit nem kapnám-e lencsevégre majd újra… Eddig nemet mondtam, hisz újszülöttekre rendezkedtem be… de mostantól ám legyen. 
Termékek:  kismama fotózás, újszülött fotózás, cseperedők, kórházi pillanatok

Mierniczky Dóra

Telefon: 06-30/989-5432
E-mail: info@dorifoto.hu
Honlap: www.dorifoto.hu
Leírás: Kismama-, újszülött-, baba-, családi fotózás budapesti műteremben, vagy otthonodban. Esküvő fotózás az elképzeléseid szerint. Kismama fotózás ajándékutalvány. Családi fotózás ajándékutalvány. A pillanat, mely örök…
Szolgáltatások: babafotózás, kismama fotózás, kismama fotó, újszülött fotózás, baba fotózás, gyermekfotózás, családi fotózás, ajándékutalvány

Safran Photo

Cím: 2131 Göd Szegfű u.
Telefon: 06(30)372-1596
E-mail: skornel13@gmail.com
Honlap: www.safranphoto.hu
Leírás: Fotózással már évek óta foglalkozom. Érdeklődési köröm elsősorban az emberábrázolásra fókuszál, azon belül a ’spontán’ elkapott pillanatok állnak hozzám legközelebb, ami természetességet és rendkívül sok érzést hordoz magával.
Szolgáltatások: Gyerekfotózás, családi fotózás, ajándéktárgyak készítése (fotókönyv, vászonposzter)

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés