Most éppen itt vagy:
»
»
»
Orrváladék

Orrváladék

A kisbabák világra jövetelük után, az első néhány hónapban védtelenek az új környezeti hatásokkal szemben. Ilyenkor különösen fontos, hogy az anyukák, apukák kellő figyelmet fordítsanak a babák egészségére. A csecsemők egyik legalattomosabb ellensége az orrváladék termelődése, amely sokszor észrevétlenül keseríti meg a kisbabák életét.

„Csak sír a gyerek, nincs étvágya, és alig tud elaludni!”

Állandó sírás, étvágytalanság, nehéz elalvás. Köhögés, szipogás. Esetleg gyakori hasfájás, hányás, hasmenés. Ha ezeket a tüneteket tapasztalod a babádnál, akkor könnyen előfordulhat, hogy ő is az orrváladéktól szenved.


A kisbabák az orrváladéktól nem tudnak megszabadulni: a légzésük akadozóvá válhat. Ráadásul az újszülöttek a szájukon még nem tudnak levegőt venni. Tehát egyedül a sírással tudják szabaddá tenni az orrjárataikat, ideig-óráig. Ha a babád nem akar enni, valójában nem az étvágya megy el, csupán az eltömődött orrjáratok zavarják, emiatt nem tud szopni.

Kerüljük el a fülfájást, középfül-gyulladást, arcüreggyulladást, tüdőgyulladást!

A baba egészsége nem játék! Ha hosszú ideig nem derül fény erre a káros jelenségre, akkor akár komoly betegséget is összeszedhet a csöppséged. Fontos megjegyezni, hogy nem mindig látható a váladékozás, hiszen az orrüreg belső járataiban is megbújhat a váladék, amely nem biztos, hogy kifelé távozik: lerakódhat a tüdőben, vagy ráhúzódhat a fülre, arcüregre.

Mi a megoldás?

A Klinikailag bevizsgált Arianna Orrszívó – porszívó, amelyet az orrváladék eltávolítására tudsz használni. Ez a könnyen kezelhető, kisbabák számára kifejlesztett Arianna Orrszívó – porszívó segít a te babádnak is abban, hogy megszabaduljon a kellemetlen orrváladéktól.

Az Arianna Orrszívó – porszívó készülék a porszívó segítségével, de nem az erejével tisztítja ki a kisbabák orrjáratait. Önszabályozó rendszerrel működik, csak annyira szív, amennyire szükséges. Az Arianna Orrszívó – porszívót naponta többször kell használni. Ugyanúgy, ahogyan egy náthás felnőtt sem csak egyszer fújja ki az orrát egy nap, hasonlóképpen kell eljárni a csecsemők esetében is.

A Klinikailag tesztelt Arianna Orrszívó – porszívó használatát az újszülöttektől 6 éves korig lehet alkalmazni. (Az arra rászoruló felnőtteknek is ajánlott!) Ha szeretnél még többet megtudni az Arianna Orrszívó – porszívóról, vagy szeretnél egy ilyen készüléket vásárolni a kisbabádnak, akkor látogasd meg a http://www.orrszivoporszivo.hu honlapot, ahol a kis videó film magáért beszél!

Varga-Czakó Adrienn

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Happy Kids
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés