Most éppen itt vagy:
»
»
»
Konduktív gyermek terápia a Kehida Termálban!

Konduktív gyermek terápia a Kehida Termálban!

Minden Családnak jár egy kis wellness!

Pihenés Önnek, fejlődés gyermekének!

A kehidai gyógyvíz nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek mozgásszervi megbetegedéseire is jótékony hatást gyakorol. Egy kúra alkalmas gyógyításra és megelőzésre, mindehhez aktív és passzív pihenés is kapcsolódhat.

A Kehida Termál szívesen fogadja a fogyatékos gyermekkel élő családokat is!

A Kehida Termálban mozgásszervi betegségek megelőzésére, gyógyítására illetve műtét utáni rehabilitációra alkalmas kezeléseket is nyújtanak. A kezelések gyermekek számára is esélyt adnak a felépülésre. Részükre is kínálnak egészségmegőrző, fejlesztő és mozgásszervi terápiás kezeléseket: 5-10-20-30 kezeléses „Fóka”, „Pingvin” „Delfin” és „Víziló” kúrát.
Komoly tapasztalattal rendelkező szakorvossal, Pető Intézetben végzett konduktorral, gyógytornásszal, gyógymaszőrökkel, minősített gyógyvízzel, jól felszerelt terápiás eszközökkel tudják segíteni a gyermekeket 1 éves kortól a gyógyulásban. A kehidai víz magas kéntartalmú magnézium kálciumos hidrogén karbonátos vizére épülő gyermekterápia esélyt jelent a gyógyulásra.

A konduktív pedagógiai csomag keretében eddig idén 72 súlyos és kevésbé súlyos állapotú gyermekkel foglalkoztak sikeresen a Kehida Termálban.

Mit is értek el a gyermekeknél 2 hét alatt?

A központi idegrendszeri sérült gyermekek izomtónusa lazult. Különböző mértékben javult az ülés, állás, járás és a kézhasználat egyaránt. A fürdő pezsgő élete segítette a szocializációt, az intenzív egész napos meleg vizes fürdés, mozgás jó hatással volt az étvágyukra, az emésztésükre, s az esetleges alvás problémákra.
A gyerekek többnyire ICP-ek, cukorbetegek, különböző szindrómával rendelkeznek, mentális retardációs, ortopédiai elváltozásokkal, Scheuermann kórban szenvedők. Ezekhez a betegségekhez társulnak a koordinációs és egyensúlyzavarok, gerinc és lábfejproblémák, fizikai gyengeség. A vízben és a tornaszobában végzett gyakorlatok mindnyájuknál javulást idézett elő, kedvet és elhatározást hoztak a szülőknek, nevelőknek is az otthoni gyakorláshoz.

A speciális nevelési igényt jelentő fejlődési problémákat a konduktor egyénileg tervezett, játékos módszerekkel és sokoldalú szemléltetéssel kidolgozott foglalkozások keretében oldja meg. A speciális foglalkozások segítik a felzárkózást (kompenzáció), a gyerekek pótolhatják a hiányosságokat, fejlődésük kiegyensúlyozottabbá válik, ami a legnagyobb eredménye a konduktív nevelésnek

Minden korosztály részére kínálnak egészségmegőrző, fejlesztő és mozgásszervi terápiás kezeléseket szakképzett gyógytornászok, a Pető Intézetben végzett konduktor segítségével. Kiegészítő kezelésként ajánlják vizünket fogyasztásra is. A gyógyvíznek vérnyomáscsökkentő hatása van, reumatikus és mozgásszervi panaszok esetén porcregenerációs képessége miatt, kimerültség és feszültség okozta idegrendszeri kórképeknél „áthangoló” és nyugtató hatása miatt javallott, illetve bőrbetegségek kezelésére, különösen egyéni kádfürdő formájában nyújt segítséget.

A szálláshely környezete, nagyszerű gasztronómiája, a víz gyógyhatása és a kiegészítő szolgáltatások teszik komplexé a testi-lelki felfrissülést és a gyógyító-öngyógyító folyamatokat. Sok szeretettel várják Önöket, megkeresésüket!

További információ: kehidatermal.hu/terapia/konduktiv-pedagogia
Email: sales@kehidatermal.hu
Telefon: 06 83 534 503

 

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Qmedkaracsony4
Hirdetés
Qmedkaracsony2
Hirdetés
Qmedkaracsony
Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés