Most éppen itt vagy:
»
»
DEESS IPL

DEESS IPL

126.900 Ft
Eredeti ár: 148.800 Ft
Kedvezmény: 15%
Megtakarítás: 21.900 Ft
Limitált ideig
elérhető!
Az akció még él!

DEESS IPL otthoni szőrtelenítő gép

Az egyik legszebb de legnehezebb dolog is egy nő életében, amikor édesanya lesz.

Egy emberként kell helyt állnia feleségként, családanyaként elsősorban azonban mégiscsak nőként. A sok feladat mellett egyre kevesebb lehetősége marad a szépségápolásra.

 

Fedezze fel újra a baba simaságú bőrt!

Az egyik legszebb, de legnehezebb dolog is egy nő életében, amikor édesanya lesz. Egy emberként kell helyt állnia feleségként, családanyaként, elsősorban azonban mégiscsak nőként. A sok feladat mellett egyre kevesebb lehetősége marad a szépségápolásra. Pedig nemcsak a szeretett férfinak, hanem egészséges önbizalmának is fontos az ápolt külső, aminek manapság egyik alappillére a szőrtelenség.

De örül, ha van pár szabad perce…

 • Nincs ideje kozmetikushoz szaladgálni?
 • Utálja a fájdalmas epilátort és a gyantát?
 • A borotválás után állandóan szőrbenövésekkel bajlódik?

Rugalmas, kényelmes használat:

– fájdalom nélkül

– otthon, utazás és időpont egyeztetés nélkül

– egyszerűen

– diszkréten

Ha legalább 2 kérdésre igennel válaszolt, akkor Önnek találták ki a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készüléket. Hogy mi ez? Egy olyan kis gép, ami a villanófény segítségével tartósan (ÉVEKIG) megszabadítja a fránya szárszálaktól.

Hogyan működik az IPL villanófényes tartós szőrtelenítés?

Az IPL szőrtelenítés a villanófény technológiáján alapszik: a nagyenergiájú fény roncsolja a szőrtüszőket, így lehetséges, hogy a szőrtelenítési kúra végeztével a kezelt terület ÉVEKIG szőrtelen marad, csupán pár fenntartó kezelésre lesz szükség!

 

Szőrtelen bőr egész évben!

Ajánlott nekem az IPL villanófényes tartós szőrtelenítés?

Az IPL szőrtelenítés módszere a bőrfelület és a szőr színének kontrasztján alapul. Az alkalmazott villanófényt a szőr sötét pigmentje nyeli el, ezért akkor működik a legjobban a módszer, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb.

Miért a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gépet válasszam?

 • Gyors: a kisméretű géppel a kezelési idő 1-30 perc között mozog a 3 cm2-es villanóablak révén.
 • Eredményes: a DEESS IPL a szalonokban használt IPL szőrtelenítőkkel azonos technológiával (IPL villanófény) és azonos hullámhosszon (510-1200 nm) működik. Pár kezeléssel akár 80-90%-os szőrzetcsökkenés érhető el!
 • Gazdaságos: 100.000 garantált villanással rendelkezik, ami akár 8 fő teljes tartós szőrtelenítésére elegendő (egy nő évekig tartó szőrtelenségéhez kb. 12.000-13.000 villanás szükséges)!
 • Költséghatékony: nem kell drága csereizzót vásárolni hozzá, mint sok más otthoni gépnél.
 • Időt spórolhatunk vele: saját otthonunkban, könnyedén és diszkréten szőrteleníthetünk. Soha többé nem kell időpontért könyörögni a kozmetikusnál, nem kell órákat ülni a dugóban, a DEESS IPL-lel ugyanis saját időbeosztásunk szerint otthon kezelhetjük magunkat, akár este 11-kor is! A kezelésre szánt idő pedig megtérül: elérhetjük a tartós (éveken át tartó) szőrtelenség állapotát! Ilyet a borotva, a gyanta és az epilátor nem tud!
 • Teljesen fájdalommentes: nincs fájdalom, csak egy kis melegségérzet; ez a gyantáról, epilátorról egyáltalán nem mondható el…
 • Nincsenek negatív mellékhatások: soha többé nem kell keseregnünk a piros pöttyök, a benőtt szőrszálak és a hámsérülések miatt, a DEESS IPL-lel ezek nem létező fogalmak.
 • Biztonságos: CE minősítés, FDA tanúsítvány, biztonsági érzékelő, 5 fokozatos fényerősség állítás, túlmelegedés érzékelő, intenzitás-memória, szemüveg.

Tündököljön újra régi fényében!

Tudnivalók a DEESS használatáról:

 • Kezelhető területek: arc (= felső ajak, pajesz, áll), comb, lábszár, lábfej, hónalj, kar, mellkas, has, hát, intim területek, váll, kézfej.
 • A kezelések sűrűsége: Az első 3-5 kezelést 2 hetente kell végezni. Így megakadályozható, hogy a szőrtüsző aktív állapotba kerüljön, és megelőzhető a szőr újranövekedése. A hatás erősítése érdekében ajánlott további 4-8 kezelést végezni 3-4 hetente. Ezután már csak a szőrök újbóli megjelenésekor lesz szükség fenntartó kezelésre, átlagosan 3-6 havonta. A kezelést azért szükséges többször megismételni, mert a villanófény csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakat tudja kiégetni, és a szőrszálaknak csupán 20-30%-a van ebben az aktív fázisban. A kezelésszám függ még a felhasználó nemétől, a kezelt felülettől és a szőrzet sűrűségétől is.

A DEESS IPL-ről bővebb információt a Deess.hu-n talál, kattintson ide! >>>

 

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés