Most éppen itt vagy:
»
»
Újra vár az Állatkert

Újra vár az Állatkert

Május 20-ától (szerda) újra kinyílnak az Állatkertünk kapui, és hatvanhat nap elteltével ismét birtokba veheti a nagyközönség az ország legrégibb és legtöbb féle állatot bemutató állatkertjét. A kezdeti időszakra azonban elővigyázatosságból különleges megelőző intézkedéseket vezettünk be, amelyek érintik a jegyek megváltását, a kert területére egy napon beengedhető látogatók maximális számát, illetve korlátozzák egyes bemutatóhelyek látogathatóságát is. Érdemes ezeket a feltételeket alaposan áttanulmányozni, mielőtt bárki útnak indul, mert nem szeretnénk, ha bárkit is bosszúság érne amiatt, hogy az alábbiakkal csak a helyszínen szembesül:

Nyitvatartás

Május 20-tól kezdve a főbejáraton való belépés a szokásos nyitvatartási rendnek megfelelően történik: a kapu reggel 9-kor nyit, a belépés hétfőtől péntekig 17 óráig történik, és 18 óráig kell elhagyni az Állatkertet, hétvégén pedig az utolsó belépésre 18 órakor van lehetőség, a kertet pedig 19 óráig kell elhagyni.

Jegyváltás

A sorban állás elkerülése érdekében a jegypénztárak egyelőre nem működnek, jegyet kizárólag az interneten, elővételben lehet váltani (a jegymester.hu rendszerén keresztül). Érdemes a jegyeket időben megváltani, mert a napi látogatószámot most még korlátoznunk kell, így az internetes felületen egy-egy napra maximum 4000 fő belépéséhez lehet jegyet váltani. Az Állatkertbe csak az adott napra érvényes, az interneten megváltott jeggyel, illetve korábban megváltott, érvényes bérlettel lehet egyelőre belépni. Az internetes jegyek korlátozott számú értékesítése azért fontos, mert így a napi látogatószám azon a szinten tartható, amely a májusi hétköznapokra általában jellemző szokott lenni, s e létszám mellett nem jelent nehézséget az egyes látogatók közötti másfél méteres távolság betartása.

Időpont:

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

Cím: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.

Térkép:

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés