Most éppen itt vagy:
»
»
»
Örökbefogadott baba szoptatása

Örökbefogadott baba szoptatása

Sajnos még ma is nagyon kevesen tudják, hogy az örökbefogadó anyának is van lehetősége szoptatni gyermekét. Elég kitartással és megfelelő hozzáállással, valamint szakszerű segítséggel elérhető a szoptatás kivitelezése örökbefogadás esetén is.

Ehhez mindenképpen szükséges, hogy az örökbefogadás egy-két nappal a születés után megtörténjen, hiszen ha a baba már hozzászokott a cumisüvegből való tápláláshoz, akkor nagyon nehéz rávenni őt a szopás nehéz feladatára.

A legtöbb esetben szakszerű segítséggel,az örökbefogadó anyánál idővel megindul a tejelválasztás, így képes lesz szoptatni a babát. Általában az anyatej mennyisége nem kielégítő és kiegészítő táplálásra van szükség, ám mégis nagyon sokat számít, hogy a baba hozzájut valamennyi anyatejhez, valamint az anya és a baba közötti kapcsolatot is nagyon szorossá teszi az élmény.

Szoptatás szakember segítségével

Előfordul, hogy a tejelválasztás megindulása nem megy egyszerűen, szakorvos javaslatára lehet némi megfelelő hormont juttatni az anya szervezetébe, mely alapállapotban a szülés után megjelenik a kismamák szervezetében és nagymértékben befolyásolja a tejelválasztás megindulását. Az örökbefogadó anyának nincs könnyű dolga szoptatás tekintetében, de ma már annyi segítségre van lehetőség, hogy ha elég elszántak a szülők, kivitelezhető az elképzelés.

Varga-Czakó Adrienn

Tetszett? Lájkold!

Mi a véleményed?

Szólj hozzá!

Kérlek jelentkezz be, hogy tapasztalataidat vagy kérdéseidet megoszthasd másokkal!

Regisztrálj tagként és mindenki komolyan vesz, hiszen az egyik legfontosabb témával foglalkozunk.
Gyermekeink a jövőnk nemzedéke, reménysége!

Ne maradjon le!

Értesüljön nyereményjátékainkról, akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:*
E-mail:*

Lájkoljon minket!

Hirdetés
Hirdetés
alapitvanyok_logo
Alapítványok

Adód 1%-val támogasd te is a magyarországi alapítványok munkáját! Segítsünk együtt!

Hirdetés
szor-100-100
Szőrszálak, sírjatok!

Végleges szőrtelenítés évekre! Kuponnal 21.900 Ft kedvezmény.

Hirdetés